fredag 28 juli 2023

Byt ut Richard Jomshof (SD)

» Han uppträder som en elefant i porslinsbutiken.

Jag ser att Ulf Kristersson är orolig för att nya koranbränningar ska sätta ännu mer fyr på brasan. För verkligheten är den att läget är allvarligt. Enskilda idioter kan inspireras att göra något när läget är så pass infekterat som just nu.

Jag blir därför förvånad när Ulf Kristersson inte har något att säga när SD:s Richard Jomshof i sedvanlig ordning uppträder som en elefant i en porslinsbutik. Hur seriösa partier (jag väljer att benämna M, KD och L som trots allt seriösa partier) kunnat utse detta klantarsel till ordförande för riksdagens justitieutskott övergår mitt förstånd.

En ilsken elefant i porslinsbutiken
Men sedan förstår jag. Det står ju i TiDÖavtalet att partierna inte får kritisera varandra. Alltså kan Richard Jomshof säga vilka dumheter som helst, de officiella regeringspartierna får inte kritisera honom.

Redan igår framförde bland annat Morgan Johansson från S skarp kritik mot Richard Jomshofs dumheter. Detta efter hans senaste "twitter". Heter det förresten fortfarande att "twittra" nu när Elon Musk döpt om Twitter till X? Ska man nu istället säga att man "kryssat"? Intressant fråga. Hur som helst så har jag ett tag funderat på om man verkligen ska citera Richard Jomshofs (SD) vidrigheter. Men, jag har valt att trots allt göra detta. Jag skriver det i mindre text...

- "Jag håller med om att vi behöver en 'bredare dialog', en dialog om hur vi demokratiserar den muslimska världen. Eller varför inte en dialog om islam, denna antidemokratiska, våldsförespråkande och kvinnofientliga religion/ideologi, grundad av krigsherren, massmördaren, slavhandlaren och rövaren Muhammed".

Denna kompletta totalidiot (vi har ju åsiktsfrihet så jag kan uttrycka mig så) har flera gånger tidigare visat sitt hat mot de närmare 2 miljarder muslimer som finns på vår jord. Jag för min del vill påpeka att jag hyser större respekt för de muslimer jag träffat; som grannar, som arbetskamrater eller i deras yrkesutövning än vad jag hyser respekt för Richard Jomshof (SD). Han är en komplett idiot i sitt hat mot andra människor! Vi har ju åsiktsfrihet och yttrandefrihet så jag uttrycker mig så.

Hur som helst börjar kritiken mot Richard Jomshofs (SD) uppträdande även nå in i regeringspartierna. Senast är det Liberalernas riksdagsledamot Carl B. Hamilton som tycker att det är dags att byta ordförande för justitieutskottet.

Byt ut idioten! Vi har ju åsikts- och yttrandefrihet, men vi har också ansvar.

Personligen tror jag inte Richard Jomshof (SD) är nöjd förrän han har lyckats provocera fram någon form av terrordåd.

Inga kommentarer: