fredag 31 december 2021

Tack för det gångna året

» Det kommer ett nytt.

Så kan vi då lägga ännu ett år till arkivet. Lite senare under det kommande året ska Sven Tycker fira sin 25-åriga födelsedag. Det trodde jag nog inte om det här när jag började det här projektet. Begreppet "Blogg" var inte ens uppfunnet. Något som kallades "Dagbok på nätet" inspirerade mig till det här när jag skulle försöka lära mig att skapa en sida på Internet. Mitt syfte var att lägga ut information till DX:are / Kortvågslyssnare. Men den informationen har inte överlevt, det är bara bloggen som överlevt. Och detta längre än vad jag hade trott.

Nu kan vi i varje fall lägga det här året till arkivet. Finns det något speciellt att minnas från det här året? Ännu ett år har präglats av Coronaviruset. Vi kommer nog att få uppleva ytterligare några år som präglas av Coronaviruset. Vi kan trots allt minska smittspridningen genom att se till att så många som möjligt är ordentligt vaccinerade. Är du inte vaccinerad, så gå och gör det! Och följ de restriktioner som gäller.

Som vanligt när nyår närmar sig så är det ett antal ouppfostrade barnrumpor som går omkring och smäller smällare. Jag var också fascinerad av att det sade pang när jag var en ung grabb. Men det är många år sedan som jag växte ifrån det hela.

Hur som helst hoppas jag att året inte varit allt för jobbigt och att nästa år blir ett bra och trevligt år.

Gott nytt år på er alla.

Inga kommentarer: