söndag 19 december 2021

Dessa företrädare för SD

» Man upphör aldrig att förundras.

När man får läsa om olika företrädare för SD så upphör man aldrig att förundras över hur SD-are kan uppföra sig. Av någon förunderlig anledning så har det här partiet en förmåga att locka till sig personer som har svårt för att uppföra sig anständigt. Det är inte bara kriminaliteten som är kraftigt överrepresenterad inom partiet jämfört med andra partier utan också oförmågan att uppträda på ett anständigt sätt.

Grunden till allt detta är naturligtvis att partiet lockar till sig rasister, homofober och personer med andra fördomar.

För ett par dagar sedan kunde vi läsa i tidningen att det sverigedemokratiska kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito i skånska Hörby fick ett raseriutbrott när hon i samband med ett studiebesök på en kommunal verksamhet upptäckte att det på flera skrivbord stod små Prideflaggor. - "Hon har skrikit och uppträtt på ett skrämmande och obehagligt sätt", berättar ombudsmannen Maria Stein Ymén på Akademikerförbundet SSR. Det var så illa att personalen blev direkt rädda och har känt ett stort obehag över att kommunens högsta politiker uppträdde på det här viset.

Enligt Cecilia Bladh in Zito berodde hennes upprördhet på att: - "Våra offentliga rum är mötesplatser för alla och skall aldrig vara exkluderande". Jag för min del tror faktiskt att Cecilia Bladh in Zito har missförstått något. Prideflaggan står för just att vara inkluderande. Först och främst baserat på sexuell läggning men rent allmänt på att alla medborgare ska vara inkluderade. Fast det är klart, homofober känner sig kanske exkluderade när dom ser en Prideflagga. Så det är väl detta det handlar om. Cecilia Bladh in Zito är homofob och känner sig inte inkluderad i gemenskapen när hon ser en Prideflagga.

En Prideflagga att reta Cecilia Bladh in Zito med

För övrigt har flaggande med Prideflaggor varit ett stort tvisteämne i SD-styrda Hörby länge. Är man homofober blir man naturligtvis upprörda om någon framför ett budskap som betyder att alla är lika mycket värda oberoende av sexuell läggning. SD är ju ett homofobiskt parti!

Ett annat problem för SD är rasismen. SD är ett rasistisk parti. Vita renrasiga arier är mer värda än allt svart, gult, brunt, rött pack från andra underutvecklade länder. Så är det bara i den Sverigedemokratiska ideologin. Exempel på detta kan vi läsa om när den sverigedemokratiska vigselförrättaren Eva Gillberg i Skövde skulle viga ett par. Hon kunde då inte låta bli att kommentera brudgummens hudfärg. Representerar man ett rasistiskt parti så är det ju inte så lätt att hålla tungan i styr.

Representerar man ett parti som bildades av nazister så går det på detta viset. Nazisterna var både rasister och homofober - och mycket annat.

För övrigt ser jag att Jimmie Åkesson ger sig ut i kamp för de som vägrar vaccinera sig. I ett debattinlägg tillsammans med SD:s socialpolitisk talesperson Linda Lindberg i Dagens Nyheter kräver Jimmie Åkesson att det inte ska krävas att man vaccinerat sig för att få Vaccinpass. Ja, det får väl kallas något annat i så fall. Hur som helst så tycker Jimmie och Linda att det ska räcka med att man kan intyga att man varit smittad med Covid-19 eller att man gjort ett negativt Covid-19 test för att få ett intyg. Det är ju orättvist att man bara för att man valt att inte vaccinera sig så ska man inte kunna gå på stora konserter osv. Hur Jimmie ska få ihop de här kraven med Ulf Kristerssons tankar på att dagens gräns på krav på vaccinationsintyg vid mer än 100 deltagare ska minskas till på sikt 0 deltagare. Hur en sammankomst nu kan vara mindre än 1 deltagare begriper jag inte? Men jag gissar att det bara är en tankevurpa från Ulf Kristerssons sida. Hur som helst får dom väl prata ihop sig tillsammans med Ebba.

Jag tror nog att jag fortsätter tycka att det ska krävas att man genomgått vaccinationer för att få ett Vaccinationsintyg. Jimmie får tycka vad han vill, precis som Uffe.

Läs:
SD-toppens utbrott för Prideflaggor på kontor. - Kvällsposten
SD-politiker skulle viga par – kommenterade brudgummens hudfärg enligt anmälan. - Sveriges Radio
Nazisterna som skapade SD. - Dagens ETC år 2014
Ge alla med negativt covidtest samma intyg som vaccinerade. - Jimmie Åkesson på DN Debatt

Inga kommentarer: