onsdag 11 november 2009

Moderater som borde skämmas - både här och där

Välkommen till Vellinge - gäller vissa utvalda
Moderatghettot Vellinge fortsätter att utmärka sig. Vellinge är en av en handfull svenska kommuner som ALDRIG haft något flyktingmottagande. Vid senaste riksdagsvalet fick Moderaterna 56% av rösterna. Och kommunen är också den kommun i landet som har lägst skatt. Men, något intresse för att dra sitt strå till stacken och visa solidaritet finns inte. I Vellinge är det viktigare med bra tid på golfbanan och att vädra sina rasistiska fördomar. Nu har kommunen blivit aktuell igen sedan man (både från moderat kommunledning och innevånare) protesterat våldsamt sedan Attendo Care köpt upp platser på ett gammalt vandrarhem i Hököpinge för ensamma flyktingbarn. Malmö är den kommun i Sverige som får flest flyktingbarn att ta hand om och läget är nu så akut att man i samarbete med Attendo Care tvingats att tillfälligt placera barn i grannkommuner får att ordna tak över huvudet för dom. Och när det nu hamnade ett sådant boende i Vellinge tog det fyr hos de egoistiska rasisterna i miljonärsghettot. - "Jag har hållit många liknande boendemöten, men det här var värre än något annat. Och kommunalrådet har ju klart deklarerat att han inte vill ha hit flyktingbarnen" berättade Eva Dall på Attendo Care sedan man haft ett möte för innevånarna i Hököpinge. "Vi vill inte ha hit dom" poängterar det moderata kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman (en av landets högst betalda kommunalråd - Vellinge kommun har 33.000 innevånare). Och Migrationsminister Tobias Billström (partikamrat med rasisterna i moderatghettot) uttrycker förståelse för reaktionerna! Läs mer hos Aftonbladet, Sydsvenskan och Skånska Dagbladet bland annat.

MUF = moral?
Helsingborgs Dagblad fortsätter rapporteringen från spritskandalen hos Moderata Ungdomsförbundet i Helsingborg och den kollektiva minnesförlust som drabbat stora delar av det moderata ledargarnityret både lokalt och på riksnivå. André Assarsson som är en av moderaternas lokala påläggskalvar är en av de som drabbats av den totala minnesluckan. Trots att han bevisligen deltagit i spritfesterna har han inga sådana minnen. Exakt samma fenomen som så många andra MUF:are och f.d. MUF:are. Det måste vara all alkohol som förorsakat denna minnesförlust!

I dag avslöjades det att statliga Vattenfall under ledning av VD:n Lars G Josefsson har för avsikt att sälja ut sitt svenska elnät för att finansiera investeringar i brittisk kärnkraft. Till och med Maud "Mauderaten" Olofsson verkar nu äntligen vara på väg att ta sin hand ifrån Lars G Josefssons totala okunskap om vad som är Vattenfalls uppdrag.

Den vackra skånska flaggan
Skånska ord: Dagens ord är någonstans där jag skulle vilja sparka en del personer som nämns här ovan, Böjseröv. Jag skulle alltså med stor kärlek sparka en hel del personer i byxbaken.

Jag ber om ursäkt för att jag överst något modifierat den välkomsttext som jag kopierat från Vellinge kommuns hemsida. Däremot har jag INTE modifierat följande citat: - "Vi kommer därför att undersöka vilka möjligheter vi har för att stoppa denna cirkus - så här får det inte gå till!", det är den autentiska slutklämmen i det moderata kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungmans kommentar till att Vellingebornas rena luft ska förpestas av mörkhyade ungdomar. Den är direkt kopierad från hemsidan med "klipp och klistra" metoden.

Inga kommentarer: