måndag 2 maj 2022

Stackars Ebba

» Får skylla sig själv.

Ebba Trump.. f'låt Busch fick sin inbjudan till Elles modegala indragen. Hon skulle ha frotterat sig med den svenska modeeliten, och så får den stackars tösen i allra sista stund besked att hon inte längre är välkommen. Visst är det verkligen synd om den stackars Ebba Le Pen... f'låt Busch!

Öka skjutandet i samhället med Ebba
Enligt vissa källor så ska galans konferencier Kakan Hermansson ha gett ett ultimatum. Kommer Ebba Åkesson... f'låt Busch så kommer inte hon. Men Elles ledning förnekar detta utan menar att det var ett enhälligt beslut. - "Elles värderingar står för mångfald och mot våld." Och då kan vi ju förstå att man inte vill bli förknippade med Ebba Busch /där fick jag det rätt/. Hon är ju numera mer förknippad med skjutgalna poliser och en rasistisk politik av snarast sverigedumokratisk dignitet.

Det bottnar naturligtvis i Ebbas undran varför inte polisen sköt mer skarpt i samband med demonstrationerna mot Rasmus Paludans skändningar av muslimer. Men vi har som sagt yttrandefrihet i Sverige. Man får förolämpa muslimer och man får efterlysa mer skjutgalna poliser. Men det innebär inte att man måste hylla de som gör detta.

Jag tycker att Ebba kan fortsätta att anpassa sin politik till Jimmies. Så småningom slipper vi henne. Vi behöver bara en Åkesson, Jimmie. Ebba Behövs inte. Hon verkar vilja positionera sitt KD tillsammans med SD. Frågan är hur många kristdemokrater som är villiga att följa med?

Läs:
Elles chefredaktör: Var vårt beslut och ingen annans. - Aftonbladet
Elle bjuder Busch på fest om de vill. - Jonna Sima i Aftonbladet
Förtroendet för Busch och Kristersson minskar. - Expressen

Inga kommentarer: