lördag 22 februari 2020

Mer från SD-svansen

» Illamående

Jag har varit inne och läst på Facebook i en del av de Facebook-grupper där den Sverigedumokratiska svansen håller till och härjar och där dom påstår att dom stöttar Jimmie Åkesson och Sverigedumokraterna. Jag mår illa!

Det här är alltså supportrar till det som kanske är Sveriges största politiska parti. Det förekommer här ett hat som inte har några gränser. Det är ett tonläge som är obegripligt. Hur kan Sverigedumokraterna som parti acceptera att denna dynga sprids i partiets namn? Jag ser i debatten inga inlägg som manar till besinning. Det är bara ett hat och vidrigheter som accelererar.

Jag har bland annat läst en del kommentarer till terrordådet i Tyskland som jag skrev om i går. Det är hemska ord att läsa. Här följer några exempel från ett par grupper.

Jag undrar
- "En masskjutning i Tyskland mot ett pipcafé, detta är bara början folk är så trötta på den vårdslösa massinvandringen så där är tyvärr folk som tar saken i egna händer. Det är regeringens fel punkt slut"
- "Lär snart hända i Sverige tror jag"
- "Det är bara början på vad som komma skall"
- "#medborgargardet"
- "Dom kanske pissade på fel man"
- "Härligt när folk sätter sig upp mot invällarna, väntar bara på det i Sverige, få se Vikingablodet flöda"
- "Var är det svenska ursinnet? Gör på samma sätt."
- "Bara en tidsfråga att det händer i Sverige...."
- "Sist jag var beväpnad var i lumpen trodde jag skulle slippa det igen men fan vet så som våldet eskalerar i samhället"
- "Å sen blir dom förvånade när någon tar lagen i egna händer o städar bort ett gäng nyanlända. Detta har vi våra flata politiker att tacka för - de avlidna torde inte tacka speciellt mycket. Vi kommer framöver att få se mycket mer av detta agerande framöver."
- "Typiskt dagens politik. Han såg sig vara tvungen att städa bort personer som inte kunde utvisas - då blir han per automatik 'högerextremist'.. Medias bild är tydlig - kritiserar du invandringen eller dess volymer då är du per automatik högerextrem. Därav torde följa att om du inte kritiserar invandringspolitiken är du Vänsterextrem!!!"
- "Eller fyfan"
- "Glömde Breivhart"
- "freeeeedoooom"
- "Man får bli korsriddare"
- "Man får bli Viking igen, slår först pratar sen"

Det här är alltså ett urval. Observera, inga kommentarer om att besinna sig. Inga påpekanden om att hålla debatten på en rimlig nivå. Bara tummar upp, skratt osv som reaktioner.

Skulle någon Sverigedumokrat som läser det här berätta hur DU känner dig när du läser det här. Är det här Sverigedumokraternas officiella åsikt? Känner du dig stolt när du läser det här? Känner du dig stolt över ditt parti när du läser resten av debatten på de här Facebookgrupperna?

Snälla, någon kan väl skriva en kommentar!

Inga kommentarer: