söndag 2 februari 2020

Internationella Tvillingdagen

» Den Brunblå sörjan formerar sig

I går skrev jag om Ekots intervju med SD:s Jimmie Åkesson. Där fick vi bland annat bekräftat att för Sverigedumokraterna är att fälla Stefan Löfvens regering viktigare än sakfrågorna. Partiet kan mycket väl tänka sig att rösta mot sina egna åsikter bara man röstar emot regeringen. Det är viktigare att den Rödgröna regeringen inte får igenom sin politik än att förslag som Sverigedumokraterna sympatiserar med går igenom. Bara man inte tycker samma som Stefan Löfven så kvittar det vad man tycker. Så handlar ett seriöst politiskt parti! Eller?

Sprattelgubbe
Hur som helst så har tydligen Sverigedumokraterna blivit inspirerade av pajasarna i Medborgerlig Samling och kommit på att man kanske kan komma åt hemska människor som befinner sig illegalt i Sverige genom att genomföra en Folkräkning. Medborgerlig Samling är ett politiskt parti som kallar sig liberalkonservativa men av andra nog främst placeras i facket för Invandringsfientlighet och Konservatism. Vid senaste Riksdagsvalet fick man 0,2% av rösterna och vid EU-valet 0,15%. Om man tjugofaldigar sina röstsiffror till nästa val kanske man kan komma in i Riksdagen. De 0,2% av rösterna placerade partiet på elfte plats i redovisningen.

- "Gå till botten med vilka som är i Sverige" har Oscar Sjöstedt och Eric Westroth från Sverigedumokraterna satt som rubrik på ett debattinlägg i Svenska Dagbladet där man kräver en ny s.k. Folkräkning. Oscar och Eric är optimistiska. Man gläds åt att Kristdemokraterna och Moderaterna nu anammat deras främlingshat och man räknar väl med att om det anställs några tusen svenskar (antagligen etniskt renläriga svenskar) som går runt och knackar dörr i alla hus i landet och räknar människorna så ska man hitta alla de hemska människor som inte har här att göra så att vi kan skicka ut dom. Eller ska vi kanske outsourca arbetet till något företag i Estland som kan göra jobbet billigare?

- "Vid den tiden utfärdade kejsar Augustus en förordning att hela världen skulle skattskrivas" är ett citat från Bibeln som visar att Folkräkning är ett gammalt begrepp. Nu har alltså även Kristdemokraterna nappat på tankarna. Ebba Busch går i en intervju i Expressen ut och kräver: - KD vill ha ny folkräkning – för att avslöja papperslösa tror hon.

Fast sedan kommer vi till de praktiska problemen. De som är i Sverige legalt kommer förhoppningsvis inte att ha något emot att räknas och registreras. Bland förslagen märks att man även ska ta fingeravtryck på alla som räknas. Kan ni tänka er vilken apparat som måste dras igång för att registrera det hela och genomföra det hela? Tar man fingeravtryck så varför inte DNA-topsa hela svenska folket med en gång. Tänk vilken nytta vi kan ha av det i det kommande polisarbetet? För att inte tala om alla mammor och pappor som hoppat i säng med fel mamma och pappa som äntligen kan avslöjas. Ojoj så många lögner och bedrägerier som kan avslöjas på det viset.

Den nya Brunblå sörjan
Fast se'n är det ju ett litet problem med att de som befinner sig illegalt i landet kommer naturligtvis inte så gärna att låta sig räknas och registreras. Tänk om dom smiter ut bakvägen när Sveriges auktoriserade folkräknare knackar på dörren på framsidan. Man får införa någon form av kontrollfunktion så att alla verkligen blir räknade. Husrannsakan i alla bostäder med kontroll i garderober och på balkonger är ett självklart hjälpmedel. Klippa ett hål i örat på alla som räknats? Eller kanske en synlig och ej tvättbar stämpel i pannan (tatuering?) och sedan genomför man poliskontroller så att alla verkligen har ett klipp i örat eller tatuering i pannan? Eller man räknar med att alla som befinner sig illegalt i Sverige kommer att anmäla sig till de auktoriserade folkräknare som reser runt?

Jag tycker vi inför krav på att alla som befinner sig i Sverige MÅSTE bära med sig ett nytt godkänt ID-kort efter att folkräkningen har genomförts. Ett kort som innehåller fingeravtryck och DNA. Sedan anställer vi flera tusen ytterligare poliser som har rätt att kräva uppvisande av dessa ID-kort av alla som man påträffar. Den som inte har ID-kort eller glömt att ta det med sig spärras in tills utredning har gjorts. Poliskontroller genomförs i T-banan, vid passage över kommungränser och liknande. För att åka i kollektivtrafiken krävs att man uppvisar godkänt ID-kort. Alla medel måste vara tillåtna för att hitta illegala svenskar.

- "Folkräkning är lättare sagt än gjort" har Helsingborgs Dagblad satt som rubrik på sin huvudledare i dag. Jag kan sägas ha samma invändning.

Läs här:
Stoppa fusket – Sverige behöver en ny folkräkning. - Medborgerlig Samling i Expressen
Gå till botten med vilka som är i Sverige. - Sverigedumokraterna i Svenska Dagbladet
KD vill ha ny folkräkning – för att avslöja papperslösa. - Kristdemokraterna i Expressen
KD föreslår folkräkning - som i julevangeliet - Tidningen Dagen
Folkräkning är lättare sagt än gjort. - Ledare i Helsingborgs Dagblad

Jag tycker att svenska politiker är roliga!

Inga kommentarer: