fredag 10 januari 2020

Rasismen från SD

» Den sverigedumokratiska svansen slår till - igen!

Våren 2019 köpte en irakisk invandrare tillsammans med sin familj ett hus i Helsingborg. På helgerna började han att renovera huset medan han jobbade som lastbilschaufför på vardagarna. Men detta passade inte hans 78-åriga "svenska" granne. När man hunnit bo i huset några dagar var familjen ute i trädgården och klippte bland annat gräset. Den "svenska" grannen började terrorisera sina nya grannar genom att dra ut högtalare och riktade dessa mot sina nya grannar och spelade musik på högsta volym. Tidigare hade han bland annat försökt terrorisera sina grannar genom att dra igång sin motorcykel på högsta ljud och med borttagen ljuddämpare. - "4.000 varv och fritt blås e de inte mycket som kan överrösta" skrev han till en bekant och skröt över att han störde "araberna". När den 36-årige irakierna gick över till sin granne för att be honom lugna ner sig möttes han av rasistiska utfall. När det inte hjälpte ringde han till Polisen. Och medan han ringde polisen blev han nedhuggen med kniv. Samtalet spelades in av 76-åringen så det kunde enkelt bevisas vem som var den aggressiva. - "Jag vill inte ha såna som dig här. Bara stick du" fick irakiern höra bland annat. Visst kan vi vara stolta över dessa "svenskvänner"? Den sverigedumokratiska svansen dyker upp både här och där. Som svensk skäms man över hur landsmän kan uppföra sig. Det ska påpekas att 76-åringen uppenbart inte var helt nykter, 1,43‰ hade han när polisen kom till platsen.

Rasism
Ett annat exempel på dessa skamliga grupper inom den sverigedumokratiska svansen nämner Åsa Hägglöf i en kolumn i Magasin Para§raf. "Svenska" kvinnor som vill att andra kvinnor ska bli våldtagna. - "Varför ska bara vi svenska tjejer bli utsatta för detta jävelskap, hoppas någon ger sig på huckletjejerna också" skriver en av dessa svinaktiga kvinnor. - "I egenskap av asylrättsaktivist har många män önskat att jag ska bli gruppvåldtagen – av ensamkommande barn. Det skulle bli mitt straff för att jag tar parti för dem, istället för att bli rasist och hata samtliga som inte är födda i Sverige" skriver Åsa Hägglöf bland annat och citerar en kommentar från rasistdebattören Ingrid Carlqvist: - "Jisses!!! Är det konstigt att det finns folk som önskar att just människor som hon skulle råka ut för ett synnerligen bestialiskt brott begånget av de rara ungdomar hon ömmar så för???" Vad är det som gör att människor kan uppbåda ett sådant hat mot andra medmänniskor? Den sverigedumokratiska svansen dyker upp både här och där som sagt.

Den rasistiska sverigedumokratiska svansen finns överallt. VD:n för företaget Anotos, Joonhee Won, har bestämt sig för att avgå. Han har under en lång tid utsatts för rasistiska tillmälen från andra aktieägare. Det är Anotos styrelseordförande Jörgen Durban som avslöjar skälen till varför Joonhee Won lämnar VD-posten. - "Joonhee är inte svensk, han är ju korean, och han har fått utstå ganska mycket från aktieägare som jag tror har med att han inte är svensk att göra" berättar Jörgen Durban. - "Rasism, för att vara helt ärlig. Den svenska aktiemarknaden verkar inte vara förlåtande mot utländska vd:ar" fortsätter han med och berättar att rasistiska tillmälena har framförts både via telefon och via mejl. Den sverigedumokratiska svansen finns överallt.

Ett annat exempel på horribla förslag i den sverigedumokratiska svansens spår ser jag i en debattartikel i Dagens Nyheter. En Stella Marklund i Stockholm är så illa berörd av att tiggare pantar burkar och flaskor att hon vill införa begränsningar i vem som får lov att panta burkar och flaskor. Hennes förslag är att pantmaskinerna utformas på så sätt att man måste logga in med ett svenskt bankkort med en speciell kod för just pantning. Håll med om att fantasirikedomen är fantastisk när det gäller att sätta åt de som man tycker illa om. Dom förnekar sig aldrig i den sverigedumokratiska svansen.

Den nya Brunblå sörjan
Ännu ett exempel på hatet inom den sverigedumokratiska svansen är de hånfulla uttalanden som förekommit på olika sociala medier efter flygolyckan i Teheran. Bland de dödade från Sverige fanns flera flyktingar som har uppehållstillstånd och jobbar i Sverige och som varit i Iran och hälsat på släkt. Men när sverigedumokrater och andra medlemmar av den sverigedumokratiska svansen (som Hanif Bali...) yttrar sig så handlar det om hånfulla uttalanden. Det här är ju människor som är värda mindre än "äkta svenskar". Alltså gör det uppenbarligen inget om dom dör. I Dagens Nyheter undrar Niklas Orrenius vilken svensk politiker som vill stå upp mot rasismen. Han saknar uppenbarligen Olof Palme - som ju mördades. Den sverigedumokratiska svansen har han inget till övers för.

Några som håller på att ansluta sig till rasismen i den sverigedumokratiska svansen är det Moderata partiet. Läs den här debattartikeln från Svenska Dagbladet som Ulf Kristersson partiledare (M) och Maria Malmer Stenergard migrationspolitisk talesperson (M) har författat för att visa att man nu anslutit sig till den Brunblå sörjan tillsammans med Sverigedumokraterna för att bli villigt stödparti till Jimmie Åkesson. Jag är övertygad om att Fredrik Reinfeldt allvarligt funderar över om han ska fortsätta betala medlemsavgiften till Moderaterna. Jag försöker att vara positiv och tror inte att han känner samhörighet med den sverigedumokratiska svansen, som uppenbarligen Uffe och Maria gör.

Läs lite mer:
78-åring ville inte ha invandrare som grannar – högg ner nyinflyttad familjefar. - Helsingborgs Dagblad
Kvinnor som vill att andra kvinnor ska bli våldtagna. - Åsa Hägglöf i Magasin Para§raf
Rasism bakom Anoto-vd:ns avgång. - Affärsvärlden
Ta bort tiggarnas möjlighet att panta burkar. - Stella Marklund i Dagens Nyheter
Twitterhånet om smålänningar gör Palmes gamla tal smärtsamt aktuellt. - Niklas Orrenius i Dagens Nyheter
M: Invandringen till Sverige är fortsatt ohållbar. - Ulf Kristersson och Maria Malmer Stenergard i Svenska Dagbladet

Inga kommentarer: