fredag 26 april 2019

En fredagsfundering

» Den där Ebba

En politiker som jag samtidigt som jag förstår henne fullständigt, så begriper jag ingenting, är Ebba Busch Thor. Just nu flyter hon ovanpå och allt hon säger verkar samtidigt som det för henne allt längre ut på högerkanten så verkar folk lita på henne. Det måste komma en dag när även Ebba Busch Thor granskas av media och allt hon kläcker ur sig ifrågasätts. Jag hoppas alltså att det handlar om upp som en sol och ner som en pannkaka. Ebba är en populistisk lögnare!

Därför får jag inte riktigt ihop det när jag ser att hon tycker att det byggs alldeles för många hyreslägenheter! Istället ska det bli lättare att köpa sin bostad. Inser inte Ebba Busch Thor att många faktiskt inte vill fastna i ett ägande. Man vill kanske slippa besväret med att äga utan istället vill ha bekvämligheten att bara ringa vaktmästaren när det uppkommer problem. Man vill kanske kunna flytta snabbt och inte ha problem med att kunna sälja bostaden.

Det är faktiskt hyreslägenheter som är den stora bristvaran. Men Ebba Busch Thor tycker uppenbarligen att det byggs alldeles för många hyresbostäder. ???

Inga kommentarer: