söndag 21 oktober 2018

Rosenbad ledigt för uthyrning

» Rapport från Regeringsförhandlingarna

En del verkar tycka att det drar ut på tiden med Regeringsförhandlingarna. Men, sanningen är tyvärr den att det är det normala i Europa numera. Det är helt normalt att det tar några månader, och där är vi ännu inte. Men det kan vara dags att ta en titt på hur det går. Jag tänkte därför låta partiledarna berätta. Jag har likt Turkiet gjort med ambassader och konsulat låtit bugga partihögkvarteren:

Annie Lööf - Centerpartiet: - "Vi vägrar regera ihop med Jimmie Åkesson. Vi vägrar regera ihop med Stefan Löfven. F-n vet hur vi ska få ihop det?"

Stefan Löfven - Socialdemokraterna: - "Vi är störst, alltså måste vi bestämma. Det måste ni inse förr eller senare."

Ulf Kristersson - Moderaterna: - "Hur kan ni vara så taskiga mot mig? När jag är så nära mitt livs mål."

Ebba Busch Thor - Kristdemokraterna: - "Det är väl inget fel på Jimmie. Alla är så dumma mot honom."

Jonas Sjöstedt - Vänsterpartiet: - "Stefan är störst så han får väl vara statsminister, bara vi får igenom det vi vill."

Jimmie Åkesson - Sverigedumokraterna: - "Alla är så dumma mot mig. Buhuuu!"

Jan Björklund - Folkpa... f'låt Liberalerna: - "Skärp er nu, jag struntar i vem som är statsminister. Bara jag får bestämma över skolan!"

Någon - Miljöpartiet: - "Hallå, vi finns också - än så länge."

Se'n är det ju så (enligt dårarna allra längst ut på högerkanten som Nordisk Motståndsrörelse och Alternativ för Sverige) att valresultatet är ett enda stort valfusk. Dom fråntogs valsegern genom de etablerade partiernas gemensamma sammansvärjning.

Jag återkommer med nya ännu mer intelligenta tankar i morgon.

Inga kommentarer: