lördag 13 oktober 2018

Poff

» Är Högeralliansen död?

Hur som helst verkar i varje fall himlen ha trillat ner över Ulf Kristersson. I varje fall hävdade Ulf Kristersson innan valet att om han skulle ställa upp i en regering utan alla fyra Högerallianspartierna så skulle först himlen trilla ner. Nu verkar den i så fall ha gjort detta eftersom Ulf Kristersson börjat prata om en 1-2-3-lösning. Dvs om inte alla fyra partierna ställer upp så får han väl försöka bilda en regering med det eller de partier som vill ställa upp på att sitta i Sverigedumokraternas knä.

Jan Björklund och Annie Lööf verkar mest tycka att Ulf Kristersson pratar dumheter och försöker gå bakom ryggen på dom. Ebba Busch Thor däremot verkar villig till vad som helst bara hon får hamna i en regering. Det innebär även att sitta i Jimmie Åkessons knä. Högeralliansen exploderar och upplöses i sina ursprungliga beståndsdelar.

Jag tror att vi kan enas om en gissning att Ulf Kristerssons dröm om att bli statsminister och: - "Som moderater och förkämpar för individuell frihet och marknadsekonomi har vi ett uppdrag att bekämpa och avveckla välfärdsstaten" gick det åt skogen med. Min gissning är att Uffe i morgon meddelar talmannen att han ger upp.

Uffe får börja jaga istället


Stackars Uffe! Ballongen sprack. Poff!

Inga kommentarer: