söndag 12 november 2006

Fortsatt satsning på stenåldern

Även Åstorp verkar ha begåvats med en rondellhund. En ganska ilsken sådan sågs i förmiddags stående i rondellen Malmövägen / Västergatan vid utfarten mot Grytevad. Vi får se om den får stå kvar. Jag tyckte den passade riktigt bra ihop med den stora trädbjörn som också står i rondellen.

Ännu en dag utan Internet. Fast jag har fuskat lite - tack Håkan för lånet av datorn några minuter. Vad gör man inte för att kunna skriva blogg och läsa epost. Men jag står fast vid mitt tidigare önskemål - tillbaka till stenåldern.

Jag lyssnade på Bror Duktig på radion i dag. P1:s lördagsintervju var med Carl Bildt. Jag hörde det mesta, men tror faktiskt att jag somnade en kort stund. Men det berodde inte på att Bror Duktig var tråkig, det berodde nog mest på migränanfall. Och skulden för det ligger nog främst hos Försäkringskassan. Torsdag och fredag har det jobbats ytterst intensivt med att försöka beta av balanser i utbetalning av föräldrapenning. Vi är alla så väldigt tacksamma för att ha en arbetsgivare som är expert på planering, framförhållning och personalvård... (OBS, detta var ironi.)

Inga kommentarer: