tisdag 30 januari 2024

Svält ihjäl palestinierna

» Kollektiv bestraffning.

Vi kan notera att nu ställer även Sverige upp på staten Israels folkmord på palestinier. Efter klagomål från Israel har nu även Sverige bestämt sig för att ställa upp på den israeliska kampanjen för att svälta ihjäl palestinierna. Även Sverige har nu tydligen bestämt sig för att dra in de svenska bidragen till UNRWA, FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar. Det är genom UNRWA som hjälpsändningar med livsmedel, läkemedel osv kommer in i Gaza. Där enligt FN ungefär 1,5 miljoner människor hotas av akut hungersnöd.

Nu har uppenbarligen den svenska regeringen beslutat att även Sverige ska dra in bidragen till UNRWA. Enligt den svenska regeringen ska det palestinska folket kollektivt bestraffas för vad terrororganisationen Hamas gjort. Det räcker alltså inte med att vi accepterar att man hittills mördat mer än 25.000 människor genom enorma bombattacker som starkt liknar vad en terrororganisation gör. Nu ska tydligen de palestinier som överlever terrorbombningarna, bulldozrarna och soldaternas urskiljningslösa skjutande istället svältas ihjäl.

Några siffror: Det bor drygt 2 miljoner människor i Gaza. Av dessa är 13.000 anställda av UNRWA. 100 av dessa har dödats av de israeliska terrorbombningarna. Enligt Israel ska 12 av de 13.000 anställda ha stött Hamas. Alltså drar vi in bidraget till UNRWA och hjälper Israel att svälta ihjäl den palestinska befolkningen.

Jag tror inte ens att dom skäms! Jag tror dom känner sig stolta över att ha kunnat ställa upp för den israeliska terrorn!

Sven Tycker - är arg idag

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: