lördag 27 januari 2024

Internationella minnesdagen för Förintelsens offer

» Ta avstånd från ALL rasism.

Idag är det den internationella minnesdagen för Förintelsens offer. Det hat mot andra människor som inte är som dig själv och som var grunden för Förintelsen finns fortfarande på många håll. Så systematiskt som nazismen försökte utrota allt som inte var ariskt och friskt har världen i huvudsak sluppit. Det är viktigt att ha i åtanke att det vi kallar Förintelsen inte handlade specifikt om ett hat mot judar. Det handlade om att utrota allt som inte var ariskt rent. Judar, romer, polacker osv. Till och med funktionshindrade och homosexuella hade inget existensberättigande.

Älska dina grannar
Kom ihåg att Sverigedemokraterna har sin grund i just denna nazismen. När SD:s Richard Jomshof visar sitt hat mot muslimer genom att vilja förbjuda att ens visa symboler för islam så är detta bara en annan del av det hat mot "andra" som präglar nazismen och dess kusiner i politiken. Nazisterna i Tyskland lade skulden för allt ont på judarna (och romer osv) medan Sverigedemokraterna lägger skulden för allt ont på muslimer och andra invandrargrupper. För övrigt tror jag Richard Jomshof måste ha bekymmer om han mår så dåligt av att se symboler för islam. Halvmånar finns uppe i himlen så han tvingas nog låta bli att titta uppåt vissa dagar.

Ha denna rasism i åtanke när vi idag ser stora grupper lägga skulden på alla judar för det staten Israel gör. Medan andra grupper lägger skulden på alla muslimer för vad olika islamistiska terrorgrupper gör. Det är alla bara exempel på den rasism som visar sitt fula tryne genom att hata allt som inte är som dig själv. Det är därför det är viktigt att ta avstånd från alla sådana tendenser. Det kvittar om det handlar om antisemitism, muslimhat, hat mot färgade, hat mot samer och uppräkningen kan göras lång. Det leder bara till nya tragedier. Så ta avstånd från ALLA sådana tendenser. Det kvittar om det är staten Israels agerande i Gaza, Sverigedemokrater som hatar muslimer, arabstater som inte accepterar staten Israels existens, företrädare för NMR som stör manifestationer för Förintelsens offer, en svensk migrationsminister Maria Malmer Stenergard som bara ser problem med invandrare oberoende av var dom kommer från, ett allmänt hat mot romer och vi kan fortsätta uppräkningen.

Vi är ALLA lika mycket värda! Tänk på det!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Snart i mål.

Så har då slutligen tydligen Joe Biden lovat Mr Erdogan of Turkey att han ska få köpa nya fina stridsplan av typ F16 så att han effektivare kan bomba kurder inte bara i Turkiet utan även i grannländer som Syrien, Irak och Iran. Och samtidigt kan han kanske bättre försvara den turkiska ockupationen av norra Cypern. Men människorätt och fortsatt stöd till kurderna var mindre viktigt än att få med Sverige i NATO. Jag upprepar, det är NATO som behöver Sverige, inte Sverige som behöver NATO!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» KD-såpan fortsätter.

Den kristdemokratiska såpan när det gäller vem Ebba Busch hoppas få skicka till EU-Parlamentet fortsätter. Senaste avslöjandet är tydligen att Alice Teodorescu Måwe innan Ebba Busch kontaktade henne så hade Alice Teodorescu Måwe själv varit i kontakt med Moderaterna för att försöka bli nominerad till M:s lista i EU-valet. Vad är det dom sysslar med inom den Brunblå sörjan? Vad är det Alice Teodorescu Måwe egentligen är ute efter? Ser hon bara en plats i EU-Parlamentet som vilket lobbyinguppdrag som helst? Jag såg för övrigt att hon deklarerat att hon inte tror på Gud. Jag vill göra klart att det gör jag inte heller. Men jag har inte för avsikt att kandidera för KRISTdemokraterna!

Se till att dom inte får något mandat!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: