tisdag 27 februari 2018

Riv broen & spräng färjorna

» Danskjävlar

Den danska främlingsrädslan och totala bristen på medkänsla ger ständigt nya övertramp. Det känns som om danskarna glömt av att det faktiskt inte är en allt för lång tid sedan som danskar var tvingade att fly sitt land för att söka skydd i grannlandet Sverige. Det pågick under den tyska ockupationen ett intensivt arbete från skånsk sida för att hjälpa danska motståndsmän och t.ex. judar på flykt att ta sig över Sundet till Sverige och tryggheten. Men, det här verkar danskarna ha glömt av. Istället verkar det som om Danmark istället bara var befolkat av medlöpare som accepterade den tyska ockupationen och istället hjälpte nazisterna.

Karta över Danmark
I dag verkar Danmark vara befolkade av egoistiska främlingsrädda rasister. Det ena mer horribla förslaget efter det andra poppar upp i ett Danmark där de politiska partierna verkar slåss om vem som kan positionera sig tydligast till höger om Danskt Folkeparti.

Bland förslagen har jag redan tidigare kommenterat tankarna på att avskaffa rätten att söka asyl i Danmark. Enligt dom här tankarna ska man inte kunna söka sig till Danmark och söka asyl. Den som gör det ska omedelbart skickas tillbaka eller skickas till någon sorts uppsamlingsläger i Nordafrika. Ett förslag som bland annat stöds av de danska socialdemokraterna. Hade Sverige infört det här för 80 år sedan så skulle alltså danska motståndsmän ha skickats tillbaka till Danmark...

Ett annat förslag som nu kommit från regeringshåll i Danmark är att brott som begås i "utanförskapsområden" ska bestraffas dubbelt så hårt som om samma brott skulle begåtts i något miljonärsparadis utefter Sjællandskusten. Vissa människor ska alltså bestraffas hårdare än andra för samma brott. Om danskar vet vad "likhet inför lagen" innebär vet jag inte. Men uppenbart är att man vill strunta i det.

Tydligen ska dom här reglerna också innebära att det bara får bo en viss andel "utlänningar" i ett visst bostadsområde. Om det skulle innebära att danskar ska förbjudas att flytta därifrån eller om det bara ska innebära att dom där utlänningarna inte får flytta dit framgår inte klart. Antagligen ska dom istället tvingas flytta till t.ex. Gilleleje så att där inte bara bor danska miljonärer. Kanske ska man införa att det inte får bli mer än 95% danskar i ett område också?

Danskjävlar!

Inga kommentarer: