söndag 19 januari 2014

Släng ut SD

Säg Nej till Sverigedemokraterna
Kent Ekeroth igen: Och så har vår favvis inom Sverigedemokraterna slagit till igen. Kent (även känd som Järnrörs-Kent var med ett gäng vänner på innekrogen Nosh & Chow i centrala Stockholm i går på kvällen. Ett besök som slutade med att Kent Ekeroth och hans vänner slängdes ut från krogen under jubel och applåder från övriga gäster. Enligt krogens förklaring avvisades sällskapet från krogen sedan man uppträtt oförskämt mot en kvinnlig gäst (hon kallades bland annat "jävla hora"). Kent Ekeroth hävdar naturligtvis att han var helt oskyldig och att han istället utsattes för diskriminering för sina åsikters skull. Det är ju så synd om Sverigedemokrater som under jubel från andra gäster blir utslängda. Kanske skulle han börja fundera på VARFÖR gästerna jublade? Själv tror jag mer på Krogen än Kent som ju inte gjort sig känd som sanningsvittne. Se i Aftonbladet och Expressen.

Dagens siffror: 2006 när Högeralliansen kom till makten skiljde det 44.600 kronor i årsinkomst mellan kvinnor och män. När det femte Jobbskatteavdraget är infört har skillnaden ökat till 63.900 kronor. Som planerat? Högeralliansens mål är just detta, att öka klyftorna. Inte främst mellan män och kvinnor, det ska erkännas. Men målet med politiken är att gynna de som redan har sitt på det torra och straffa de som står på de lägre trappstegen. Den förstnämnda gruppen ska genom olika morötter fås att handla på önskat sätt. Den senare gruppen ska genom olika piskor fås att handla på önskat sätt. Dvs ökade klyftor!

Dagens visdomsord: - "Har man varit skolminister i två mandatperioder och slutar med att tillsätta en kriskommission så har man misslyckats!" Tror ni Jan Björklund inser detta?

Inga kommentarer: