måndag 28 juli 2008

Kvinnor är korkade

Jag hörde på radion i morse ett längre inslag om att försäljningen av läkemedel mot svampinfektion i underlivet har ökat kraftigt. Vad det handlar om är att tjejer i dag får ständiga infektioner som återkommer hela tiden. Och ett huvudskäl till detta är trams som att ständigt raka bort busken och sedan bära stringtrosor. Det finns ett skäl till att kvinnan (och mannen) fått hårbeklädnad just där. Att raka bort det hela bara för att se ut som en tolvåring är rent vansinne. Ännu ett bevis för kvinnlig fåfänga - på gränsen till dumhet! Män tänder på kvinnor, inte på barn. Det är bara sjuka pedofiler som tänder på barn.

Dopningsskandalerna inom cykelsporten fortsätter. I dagens Aftonbladet läser jag om att den danska olympiska kommittén stängt av en av de OS-uttagna från OS-deltagande. Det är mountainbike-cyklisten Peter Riis som fastnat i en dopningskontroll. Som vanligt handlar det om epo-dopning. Finns det verkligen någon som tar fuskandet inom cykelsporten på allvar. Rapporteringen från cykeltävlingar borde ske i den medicinska pressen, inte på tidningarna sportsidor.

Och sedan ser jag att motståndet på Irland mot Lissabonfördraget har ÖKAT sedan folkomröstningen. EU-pamparnas motvilja att acceptera irländarnas åsikt har övertygat ännu fler irländare till att stödja Nej-sidan. Regeringspartiet riskerar att förlora nästa val som en ren protest om man kör över folket och skriver på ändå.

För övrigt orkar jag inte mer. Temperaturen är cirka 10 grader för hög. När man har omkring 25 grader inomhus (på skuggsidan) och det är 10 grader mer utanför då är det olidligt. Jag kan inte förstå hur någon kan tycka att detta är "härligt sommarväder". När tidningarna har rubriker som: "det härliga sommarvädret fortsätter" så överväger jag att säga upp prenumerationen.

Och därmed tar inspirationen till ytterligare kommentarer slut. Alla ni som tycker jag är för långrandig kan ju passa på och glädjas åt värmen som gör att jag blir mindre långrandig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Konstigt att ingen har kommenterat det hela...

Nåväl, Jag har irriterat mig på denna frisering i åratal.