tisdag 24 oktober 2023

Terror kan inte bekämpas med terror

» Massmorden fortsätter.

Enligt de senaste uppgifterna har nu antalet döda i Gaza av de israeliska terrorbombningarna passerat 5.000. Av dessa är omkring 2.000 barn. Observera att siffran är ett antal timmar gammal så antalet har stigit ytterligare sedan dess.

Enligt Kommittén för skydd av journalister, CPJ, har än så länge våldet dödat 23 journalister. 19 av dessa är palestinier, 3 är israeler och en är libanes. Bland de döda finns Roshdi Sarraj som i flera år arbetat för franska Radio France. Hans hem i Gaza city bombades av israeliskt bombflyg och han själv dödades medan hans fru och 11 månader gamla dotter skadades.

Sammanlagt 35 anställda vid FN-organet UNRWA (The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) har dödats i de israeliska terrorbombningarna av Gaza. Minst 7 dödade bara under det senaste dygnet.

Man kan inte bekämpa terror med mer terror. Effekten blir bara att ännu fler blir desperata och ansluter sig till terrorgrupper. Det åligger nu hela västvärlden att få Israel att sluta med terrorn mot palestinier och följa FN:s beslut. DÅ kan det också finnas möjlighet att få slut på palestinska terrorgrupper. Israel har rätt att försvara sig, men inte att attackera och ockupera.

Visa kärlek - inte hat

Sätt stopp för terrorn! NU!

Inga kommentarer: