tisdag 17 oktober 2023

Äntligen lyckats

» Är Sverigevännerna nöjda?

Så har vi då fått vad som verkar vara det första terrordådet mot Sverige sedan den antimuslimska kampanjen inleddes här i Sverige. Gissningsvis känner de som gjort vad dom kunnat för att sprida sitt muslimhat och för att provocera fram ett terrordåd sig nu nöjda. Dom har lyckats bevisa hur hemska muslimer är!

En uppenbarligen något förvirrad tunisier som vägrats asyl och som levt illegalt i runt om i Europa under många år sköt ihjäl två svenskar i Belgien i samband med Sveriges fotbollsmatch mot Belgien. Lite senare sköts han tydligen själv ihjäl. Tragiskt och ett klart bevis på den hatpropaganda som sprids på många håll, från många parter och mot mycket. Jag tycker att reaktionerna från representanter för våra sverigedemokratiska vänner säger en hel del om hur nöjda dom faktiskt innerst inne är över utvecklingen.

Visa din kärlek
Den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Jessica Stegrud kommenterade det faktum att den f.d. moderatledaren Fredrik Reinfeldt (som ju nu är Svenska fotbollsförbundets ordförande) eskorterats ut från fotbollsarenan av polis med: - "Han om någon borde tvingats sitta kvar utan något som helst polisskydd." Hon insåg ganska snabbt att det kanske inte var det mest lämpliga man kunde skriva på sociala medier så hon tog bort det igen med följande förklaring: - "Jag önskar att ALLA svenskar kunde känna sig trygga - inte minst på väg till en fotbollsmatch. Det gäller såklart även Fredrik Reinfeldt. Jag ser dock inte varför de som varit med och lagt den politiska grunden för denna accelererande otrygghet skall ha mer skydd än oss andra."

Vår egen idol Jimmie Åkesson skriver bland annat: - "Västvärldens vänsterliberala elit, med de gamla partierna i spetsen, har bäddat för den här situationen genom att med öppna armar (och hjärtan) tagit hit allsköns konflikter och människor som hatar vår civilisation, vårt sätt att leva, vår demokrati och vår frihet."

Det hela är naturligtvis en mycket tragisk effekt av det hat mot muslimer som spritts i Sverige från allt från koranbrännare till etablerade politiker inom främst Sverigedemokraterna. Eftersom Sverige är en demokrati med yttranderätt och åsiktsfrihet kan man sprida vilka dumheter och vidriga åsikter som helst utan att straffas. Lever man i ett land där man inte har dom rättigheterna tror man nog ganska lätt att eftersom det är fritt fram att framföra den här typen av hat så är hatet också sanktionerat av landet Sverige. Men så är det ju inte, vi har åsiktsfrihet, vilket innebär att man även får föra fram åsikter som är fullständigt korkade. Och så måste det fortsätta vara.

Däremot anser jag att en hel del av de koranbränningar som t.ex. utförts inte handlar om åsiktsfrihet utan om att sprida hat och angripa andras rätt till sin åsikt.

Fortsätt att visa att du är en stolt svensk. Till slut måste även hjärntvättade och sinnesförvirrade människovrak förstå vad som är rätt.

Inga kommentarer: