fredag 7 april 2023

Man ska vara snäll

» Men så har vi då SD...

Det är Påsk och långhelg. Då ska man nog vara snäll mot andra. Eller tycker ni inte det?

Men, så läser jag att Sverigedemokraterna inte tycker att Sverige har några problem med rasism. Så man tycker att alla bidrag för arbete mot rasism och diskriminering ska dras in och att det statliga Institutet för mänskliga rättigheter ska läggas ner. Någon som blir förvånad?

Tänker man efter så kan man förstå att SD inte kan se att det förekommer något problem med rasism i Sverige. Man sysslar ju med detta själv så det är för en SD:are normalbeteendet och inget konstigt. Och att samhället ska arbeta mot rasism och diskriminering innebär ju att samhället arbetar MOT Sverigedemokraterna. Så om vi tänker efter så kan vi förstå hur SD kommer fram till den här åsikten.

Fortsätt arbetet mot rasism och diskriminering! Det gäller alla former av rasism och diskriminering. Mot färgade, mot samer, mot judar, mot muslimer, mot HBTQ-personer eller vad vi nu kan komma på.

För övrigt såg jag att trots att vi i Sverige kanske har tyckt att det varit ganska kallt i mars så är det globalt så att mars 2023 är den näst varmaste marsmånad som någonsin uppmätts.

Läs:
SD: Lägg ned Institutet för mänskliga rättigheter. - Aftonbladet

En glad påsk på er alla

Inga kommentarer: