torsdag 8 november 2012

Katrins klavertramp

Naturlig kvinna
Dagens utmärkelse för Veckans klavertramp måste gå till kändisen Katrin Zytomierska efter hennes senaste angrepp på 33-åriga Josephine som ställt upp på en reklamkampanj från SATS. Josephine har tydligen tränat många år på SATS, men är inte trådsmal utan har snarare en vacker fullt normal kropp. Men Katrin vräker i sedvanlig ordning ur sig det ena klavertrampet efter det andra i sin tro att man ska se lätt anorektisk ut. Nu är ju inte Katrin Zytomierska känd för sitt omdöme, utan snarare väl ökänd för sin brist på just omdöme. Och förhoppningsvis är det ännu fler som inser denna kvinnas totala brist på människokärlek. Jag noterar för övrigt att i Katrins värld är pengar dock ännu viktigare än annat eftersom det på hennes blogg finns reklam för bland annat McDonalds. Vilket väl knappast kan vara den ideala kosten om man vill se ut som hon tycker att man ska se ut. Men får man bara betalt så kan man göra avkall på vilka principer som helst. Jag kan dock notera (till min glädje) att McDonalds finns bland de företag som meddelat att dom upphör med sitt samarbete med henne efter hennes senaste övertramp. Hon kommer kanske inte tjäna så mycket pengar på bloggen en tid framåt?

Detta är inte första gången som Katrin Zytomierska trampar i klaveret. Vid förra valet hade hon en överenskommelse med Moderaterna om att (mot betalning naturligtvis) skriva uppskattande om dom på sin blogg. Året efter klantade hon till det igen när hon skrev skrämmande elaka kommentarer om sin f.d. (svartjobbande) barnflicka från Polen. Rader som visade tydligt på hennes (av Moderaterna inspirerade?) vidriga människosyn. Att hon låter sin 2-åriga son äta mat enligt LCHF-dieten för att han inte ska bli tjock säger väl lite mer om hennes omdöme. Att hon nyligen på sin blogg skröt över att hon plankade från att betala biljetten när hon åker buss i Stockholm säger väl också allt om hennes, från Moderaterna, inspirerade egoism. Katrin får väl ägna sig åt sambon Bingo Rimér lite mer en tid framåt. Egentligen borde man inte göra reklam för Katrins blogg, men ni måste ju få en chans att läsa dumheterna själva.

I Helsingborg har vänsterpartisten Mats Fuchs tagit initiativ till en manifestation nu på söndag med anledning av Kristallnatten. Mats egen pappa var judisk flykting från Tyskland som överlevt Kristallnatten. Och bland de inbjudna finns Judiska Församlingen i Nordvästskåne. Men dom vill inte komma! En anledning är att Mats Fuchs också tidigare framfört kritik mot den Israeliska politiken mot palestinierna. - "Ett konstant, vänsterradikalt fördömande av staten Israel, ett lika konstant pro-palestinskt förhållningssätt kan ju inte betraktas som annat än en skymf gentemot hela det judiska folket och etablissemanget." säger Jussi Tyger som representerar den Judiska församlingen. Bland de inbjudna finns muslimer i Helsingborg och detta passar inte heller den judiska församlingen: -. "Förstår dessutom inte heller vad muslimerna skulle tillföra ett apellmöte med tema Kristallnatten annat än att det skulle gagna vänsterfalangens intressen." Det är tragiskt att den Judiska församlingen i Helsingborg på det här visat visar att man inte är en judisk församling utan istället en politisk organisation på högerkanten och en supportorganisation för den israeliska statens ockupationspolitik som inte vill respektera andra, som muslimer. Tragiskt! Läs i Helsingborgs Dagblad

Inga kommentarer: