torsdag 15 november 2012

Dåliga dagar för Sverigedemokraterna

Säg Nej till Sverigedemokraterna
Det kan verkligen inte ha varit några lyckliga dagar för Sverigedemokraterna. Först briserade Expressens avslöjande av hur de ledande Sverigedemokraterna Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling medvetet ljugit om vad som tidigare hänt. Men Expressens avslöjande film lämnade herrarna avslöjade med byxorna nere. Till slut blev Jimmie Åkesson tvungen att peta Erik Almqvist för att kunna hålla fernissan kvar. Några timmar senare slog "blatten" Zlatan Ibrahimovic till rejält och vräkte in 4 mål när Sverige slog England i fotboll. Och det hela avslutades med tidernas mål. Ett mål och en match som visade Zlatans stolthet över Sverige OCH svenskarnas stolthet över Zlatan. En prestation som visade på styrkan i det mångkulturella Sverige. Och där står återigen Sverigedemokraterna avslöjade med byxorna nere. I dag fortsatte avslöjandena av hur Sverigedemokraternas ledning består av en grupp hycklande och ljugande rasister. Nästa att offras blev Kent Ekeroth. Nu väntar vi bara på bevisen för att Jimmie Åkesson själv ljugit om sin vetskap om vad som verkligen hände. Och då står han själv där med byxorna neddragna till anklarna och rumpan bar och kan skämmas öronen av sig. Sannolikheten för att det utbryter ett inbördeskrig inom Sverigedemokraterna ökar. Om man läser kommentarer på nätet från de Sverigedemokratiska rötterna kan man se att om Jimmie Åkesson ska gallra ut alla rasister ur partiet så blir där inga kvar. Inte ens Jimmie Åkesson själv! Det är dags att förpassa Sverigedemokraterna dit där dom hör hemma - i gödselbingen!

För övrigt fortsätter mördandet i Mellersta Östern. Flera israeler har dödats av palestinska missiler och mångdubbelt fler palestinier har dödats av israeliska bomber. Men som vanligt är palestinska liv mycket mindre värda när det finns krafter på båda sidan som vill ha till stånd våldsamheter. I Israel är det snart val och då behöver den sittande regimen en yttre fiende i sin valpropaganda. Och grupper inom palestinierna vill ha våld för att kunna motivera sin egen existens.

Vidare har det i dag avslöjats att Israel hotat med att avsätta Palestinas president Mahmoud Abbas om Palestinierna fortsätter att kräva status i FN. Ett besked från den israeliska regimen som tydligt visar på deras översittarattityd och ockupationspolitik. Israel har väl inte ett dugg med att göra vem som är palestiniernas ledare. Kan ni tänka er reaktionen i Israel om Mahmoud Abbas deklarerat att han kommer att avsätta Israels premiärminister Benjamin Netanyahu om inte Israel gör som han säger?

Inga kommentarer: