fredag 16 juni 2006

Svensken är en snuskhummer

Sedan Big Brother tog slut och jag inte längre hade anledning att kommentera Anna Blombäck och de andra bimbona från diverse dokusåpor så har antalet som besöker Sven Tycker via sökmotorer minskat kraftigt. Sverige verkar nämligen bestå av ett stort antal snuskhumrar som gärna vill titta på mer eller mindre nakna små flickor (eller stora flickor) och därför söker på just dessa namn. Om ni nu sökte efter bilder på Anna eller någon annan dam som villigt visar upp vad hon har att bjuda på och som nu blev besviken när ni inte hittar något sådant hos mig så tycker jag ni ska klicka på Voyeurweb. Så blir ni inte allt för besvikna på mig längre. När ni tittat färdigt kan ni återkomma och läsa lite uppbyggande helt färdiga åsikter.

Jag har passat på att testa akutvården hos Region Skåne i dag. Inte jag själv, men Kevin kom i lite för nära kontakt med en gaffeltruck på jobbet och det resulterade i en stortå som inte såg fin ut. Arbetsgivaren körde honom till sjukhuset (tack) och sedan har vi tillbringat några timmar där tillsammans med sköterskor och läkare. Visst tog det några timmar, men det var ju inte direkt akutärende. Men bra vård, trevligt bemötande och en vilja från alla att hjälpa till. Det ska ni ha tack för, vården fungerar!

Sedan kan jag väl inte annat än kommentera fotbolls-VM. Visst var det tur att Fredrik Ljungbergs fullträff kunde rädda den svenska äran. Men visst är det underligt att Sverige dominerat bägge matcherna, men i just denna hade vi vid ett tillfälle marginalerna på vår sida. Och det innebar skillnaden mellan succé eller fiasko. Tidningsjournalister är ett släkte för sig, och jag är glad att jag inte är släkt med dom!

Inga kommentarer: