söndag 11 juni 2006

Fotbollskatastrof?!

Så var det då dags för de stora krokodiltårarna. Sverige lyckades inte vinna en fotbollsmatch. Tänk att katastrofen kan vara så nära? Kul för Trinidad & Tobago att äntligen lyckas få en poäng i ett slutspel. Det kan vi väl bjuda på. Så länge vi inte blir utspelade tycker jag det är en godkänd insats. I nästa match har vi turen med oss istället.

Tyvärr är nu semestern slut, det är dags att återgå till arbetet igen i morgon. Och som vanligt när semestern är slut har man bara hunnit göra hälften av vad man hade tänkt göra. Men å andra sidan innebär det ju att man har tagit det lugnt. Precis vad semestern är till för. Kan vi sedan hoppas på lite svalare temperatur också. Tänk att det aldrig kan vara någon måtta på vädret!

Slutligen kan vi konstatera att i varje fall tre av fångarna på Guantanamo har lyckats komma därifrån. Tre har lyckats begå självmord. Försöken är mångdubbelt fler. Den stora skammen ska den stat ha som under åratal spärrat in så många människor utan att anklaga dom för något brott, utan att döma dom till fängelse. Dom är helt enkelt inspärrade år efter år utan någon motivering mer än att det passar den stora statens makthavare. Så fungerar den stora demokratin i väster!

Inga kommentarer: