tisdag 3 augusti 2021

Dagens Sverigedemokrat

» Man upphör inte att förvånas.

Jag har bestämt mig för att utnämna Sverigedemokraternas riksdagsledamot Johnny Skalin till dagens Sverigedemokrat. Hans förhållande till Försäkringskassan verkar inte vara det bästa om man så uttrycker det. Mina mer än 30 år som anställd på Försäkringskassan gör mig extra intresserad.

Om man är så utbränd att man inte orkar jobba ens 10 timmar i veckan utan får hel ersättning från Försäkringskassan så orkar man garanterat inte med att ta på sig att vara ordförande för Sverigedemokraterna, både lokalt och regionalt. Att sedan ta på sig uppdrag som ledamot av Kommunfullmäktige också blir nog lite för mycket. Fast det klarade superhjälten Johnny Skalin.

Efter att sedan ha blivit invald i Riksdagen tog det 3 månader innan Johnny Svalin meddelade Försäkringskassan om ändrade förhållanden. När Sundsvalls tidning frågar Skalin om han blev frisk när han trädde in i riksdagen svarade han: - "Absolut inte, för jag var inte sjuk när jag klev in i riksdagen."

Kanske ska vi lägga till att Johnny Skalin som ekonomisk-politisk talesperson för Sverigedemokraterna i riksdagen själv har drivit frågor om sjukskrivna personer och krävt ökade kontroller av dem. Så här skrev han i en riksdagsmotion tillsammans med Björn Söder:

- "Samtidigt som vi vill öka rättssäkerheten inom systemet vill vi också intensifiera kampen mot bidragsfusk genom en utökning av antalet kontroller och en skärpning av påföljden för avslöjade bedragare."

En sann sverigedemokrat

Jag tycker att Johnny Skalin gör skäl för titeln "Dagens Sverigedemokrat". Hyckleri och Bedrägeri!

Läs:
SD-topp fick sjukersättning trots partiuppdrag. - Expo

Inga kommentarer: