måndag 15 januari 2018

Donald Duck

» Världens mest underbara man

Från militärlobbyns högtidsdagar i samband med Folk och Försvars årliga konferens i Sälen rapporteras att det nu klarlagts att Ryssland kommer att anfalla vilken dag som helst, Generalerna måste ha mycket mer pengar att leka med och vi måste lova att hjälpa NATO så dom hjälper oss. Dvs inget nytt under solen!

Donald Trump
Låt oss därför ta något mycket roligare (i betydelsen komiskt). Titta på det här klippet. Det här är alltså mannen som vann presidentvalet mer överlägset än någon annan gjort tidigare. Som hade det största antalet entusiastiska åhörare någonsin i samband med sin installation. Det här är mannen med den absolut största knappen av dom allihop. Han är alltså också den minst rasistiska person som dessa erfarna journalister någonsin intervjuat. - "I am not a racist. I'm the least racist person you have ever interviewed."

Visst är det underbart att denna intelligenta, sympatiska och helt underbara man av det amerikanska folket har utsetts till makthavare över "Paradiset" på vår jord? Visst känner ni er trygga inför framtiden med denna mannen sittande framför det stora bordet i Vita Huset och med den "stora" knappen inom räckhåll. Ja, när han inte är och spelar golf eller ligger i sängen i Vita Husets sovrum och twittrar klokheter till sina undersåtar.

Är det mer än jag som börjar bli livrädd för framtiden?

Inga kommentarer: