måndag 24 november 2014

Make love - Not violence

Make love - not violence
» Glorifiering av våld: Att våld genererar våld är väl ingen nyhet. Det lärde man sig redan när man var barn. Hade man sett en Vilda Västern-film med mycket pang-pang var ju det naturliga att gå ut och leka just pang-pang. När jag därför läser i Aftonbladet om vad som hände efter MMA-galan i Stockholm i helgen så förvånar det alltså inte mig. Uppenbarligen blev det bråk mellan en grupp medelålders herrar och ett gäng ungdomar som kom från ett behandlingshem. Aftonbladet är upprörda över att ett behandlingshem för ungdomar med vålds- och kriminell problematik går på en MMA-gala. Och det har man helt rätt i. Men uppenbarligen skiljer sig versionerna lite om vad som verkligen hände efter galan. Dvs vilka som började bråka. - "Bland de många besökarna fanns X X, 45, hans bror X X, 36, och några av deras vänner med familjer". Hur f-n kan man gå på en MMA-gala överhuvudtaget "med familjen"? Vad är det som får en fullt frisk människa att betala pengar för att gå och titta blodiga slagsmål? För det är detta det handlar om, "blodiga slagsmål, det är inte idrott. Det är helt ofattbart! Förbjud skiten!

Naken kvinna
» Den snuskiga svensken: En av våra allra mest puplicitetskåta artister har fått ny publicitet. Jag talar alltså om Carola Häggkvist. Tydligen har hon ställt upp i programmet "Så mycket bättre" i TV4. Själv är jag allergisk mot henne. Men hennes nya uppdykande i media genererar nya läsare till min blogg - snuskiga sådana. Läsare som troligtvis blir grymt besvikna. Sökningar på "Carola Häggkvist naken" är nämligen just nu återigen den överlägset vanligaste söktermen för besökare till den version av Sven Tycker som finns här på Blogger. Inlägget med just titeln Carola Häggkvist naken som skrevs 2006 får dagligen mängder av läsare som sökt efter just detta. Läsare som blir grymt besvikna eftersom inlägget handlar om just det faktum att dom är snuskiga som söker efter just detta. Att jag skrev om detta då berodde på att ett tidigare inlägg om Carola Häggkvist hade genererat besökare som sökt på nakenbilder på Carola eftersom jag tydligen skrivit om "den nakna sanningen" samma dag som jag skrivit om Carola Häggkvist. Ni är snuskhumrar!

Jan Björklund
» Jan Björklund upprörd: Jan Björklund verkar rejält upprörd över att man från Regeringen inte räknar med att hinna dra igång bygget av Sveriges dyraste vägbygge, på några veckor. Jag såg honom på SVT:s Rapport i dag väldigt upprörd över att man från Regeringen inte räknar med att få igång bygget av Förbifart Stockholm till 1 januari även om en majoritet i Riksdagen två veckor tidigare beräknas besluta så. När Riksdagen beslutar ska Regeringen lyda - punkt. Det är Jan Björklunds syn på saken. Att byggprojektet egentligen är ett svindyrt, omodernt och felaktigt prestigeprojekt har inte med saken att göra. Det är ju tur att Jan Björklund sitter i den svenska Riksdagen och inte i det Brittiska Parlamentet. Där har ju nyligen en stor majoritet beslutat att Storbritannien ska erkänna Palestina och uppmanat Regeringen att göra detta - men den Brittiska Regeringen har inte följt uppmaningen än. Undrar om han hade varit lika upprörd där över Regeringens obstruktion som han verkar vara på väg att bli här hemma i Sverige?

» Bedragare del 59: Nu har jag tydligen gjort affärer med Apple Store. Programmet TomTom som jag skall ha köpt är tydligen någon sorts navigeringsapp som jag inte har den minsta nytta av. Och det är väl det som bedragare satsat på eftersom dom vill att jag loggar in och stoppar affären.

Your receipt No.145086263563
iTunes Store [online@securityupdate.com]
Skickat: den 24 november 2014 07:43

You've bought a program "TomTom" from the Apple Store.
It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

If you have not authorized this charge, log in as soon as possible to cancel the payment!

Apple Store Transaction Cancellation Form

When the payment will be canceled you will get a full refund.

Apple Store Sweden

Fast jag tror inte jag loggar in och stoppar affären för då är det nog någon som får reda på mina inloggningsuppgifter som helst inte ska veta dom.

Inga kommentarer: