torsdag 24 augusti 2006

Nya bud om fastighetsskatten - och skandaler!

I tisdags demonstrerade fastighetsskattekverulanterna mot fastighetsskatten. En demonstration som drabbades av ett par riktiga skandaler. Dels stördes demonstrationen av ett antal idioter (osynliga partiet och liknande knäppgökar) på ett sätt som troligtvis gav motståndet mot fastighetsskatten ytterligare anhängare. Det finns (tyvärr) på "vänsterkanten" ett antal individer och grupper som tror att dom arbetar politiskt för en sak medan dom i själva verket... ja, jag vet inte vad dom gör egentligen!

Samtidigt avslöjade en av styrelseledamöterna i Villaägarnas Riksförbund (Bo Nyhlén) vad han är för en gök. I en inspelade diskussion framför han direkt rasistiska synpunkter. Den svenska rasismen dyker upp med sin nuna lite varstans i samhället!

För övrigt noterar jag att högerkoalitionens löften när det gäller fastighetsskatten i dag knappt har en dags livslängd. Det är nya bud varje dag. Tänker dom försöka locka till sig väljare med alla åsikter om skatten. Eller handlar det helt enkelt om att man inte kan komma överrens, men inte vågar erkänna detta?

Slutligen noterar jag att vi i fortsättningen slipper läsa Kerstin Hallert i Aftonbladet. Efter att ha gjort bort sig ordentligt har hon själv valt att säga upp sig. Det är inte meningen att man alltid ska hålla med en kritiker eller kolumnist. Men sättet att framföra knäppa åsikter kan ibland göra en skribent omöjlig.

Inga kommentarer: