tisdag 22 augusti 2006

Carola Häggkvist naken

En spännande tjänst som jag har till Sven tycker på SWL är där jag kan se i efterhand varifrån besökare till sidan kom. Vem som länkat till sidan, eller om besökaren kommit via en sökmotor vad man sökt på för ord eller fras. Och det sistnämnda är en spännande läsning. Ska man gå på detta består svenska folket till stor del av en samling snuskhumrar. Under dokusåpasäsongen på TV är namn på dokusåpabimbos som nämnts på sidan ett mycket vanligt sökord. Just nu är det dödsäsong på dokusåpafronten, så besökstalen på dom namnen har minskat väsentligt. Men jag fick ett riktigt gott skratt i går. I söndags hade jag fått en besökare som sökt på Google efter Carola Häggkvist naken. Tyvärr tror jag att besökaren blev besviken!

Tyvärr är allt som rör divan Carola en besvikelse. I gårdagens Aftonbladet berättades om hur hon kör bil med sonen Amadeus sittande i knät styrande bilen. I dag hade tidningen en sammanställning över de senaste årens parkeringsböter. Det hela börjar få mig att ändra åsikt om fenomenet Carola Häggkvist. Jag har, som kanske trogna läsare redan märkt, tyckt mycket illa om den skenheliga divan Carola. Men frågan är om jag inte börjar tycka synd om henne istället. Man ska inte döma människor som inte förstår. Som inte begriper att det dom gör är fel. Dom behöver ett stöd, och det är uppenbart att Carola inte får detta stöd. Jag träffar ju i mitt jobb på Försäkringskassan många som inte klarar av allt, utan behöver hjälp. Och dom ska ha den hjälpen utan att behöva förnedras. Stackars Carola som tydligen inte får det stödet i sitt liv!

1 kommentar:

Sven Tycker sa...

Blev du besviken?

Fortfarande, mer än 7 år efter att den skrevs så är detta blogginlägg hela tiden ett av de mest besökta på hela bloggen.