torsdag 30 mars 2023

Upp till kamp mot arbetslösheten med Sverigedemokraterna

» Ska bli spännande.

Vår SD-styrda M+KD+L-regering ska tydligen göra en ny folkräkning. I varje fall rapporterade vår moderata finansminister Elisabeth Svantesson detta. Och Elisabeth Svantesson har ju själv personlig erfarenhet av att vara felaktigt folkbokförd. Hon tillhör de riksdagsledamöter som trillat dit när media jämfört riksdagsledamöterna var dom var folkbokförda och var dom i själva verket bodde. Det förekommer ju lite då och då att våra politiker fastnar i nätet och är folkbokförda i sommarstugan osv som ligger lite längre från Stockholm så att dom kan få extra traktamente och liknande. För de flesta politiker som trillar dit brukar det innebära slutet på den politiska karriären. Så blev det dock inte för Elisabeth Svantessons karriär inom Moderaterna. Hon har nu blivit upphöjd till finansminister och ska alltså nu genomföra en ny folkräkning för att kolla så folk är rätt folkbokförda.

Vi ska kanske tillägga att det finns ännu ett skäl till varför det händer att riksdagsledamöter inte är folkbokförda i bostadsrätten i Stockholm utan i sommarstugan ute i landet. Dom vill formellt vara skrivna i sitt valdistrikt som dom är invalda i Riksdagen från.

Senast detta skedde att vi hade en folkräkning var 1990, då skickade SCB ut en blankett till alla hushåll för att fylla i. Men, den här gången så är syftet enligt Sverigedemokraterna att hitta alla som är felaktigt folkbokförda och som inte har rätt att vistas i Sverige. - "På grund av en ansvarslös migrationspolitik i decennier har vi tappat kontrollen över hur många och vilka som bor i vårt land" säger Jimmie Åkesson.

Som ni förstår så lär man ju inte hitta några illegala invandrare genom att skicka ut en blankett att fylla i. Man lär ju knappast skriva att man har två illegala somalier boende hos sig kan vi gissa.

Nä, ska vi hitta alla dessa illegalt boende så får SCB knacka på i alla bostäder. Allt från lyxvillorna i Danderyd, hyreslägenheterna i Malmö och ödetorpen ute i obygden. Och, det räcker inte med att knacka på, man får ju göra husrannsakan och räkna skor i hallen, sängar i sovrummen, tandborstar i badrummet, pyjamasar i garderoben osv. Allt för att utröna så det inte bor fler i bostaden än vad som är formellt skrivna där. Är där ingen hemma får man återvända på kvällen! Man får nog besöka arbetsplatser också. Det har ju visat sig att en del illegalt boende får sova i ett kyffe på jobbet.

Kan ni se framför er hur många "hembesökare" det kommer att krävas för att utföra detta i hela vårt avlånga land? Vi kan ju inte begära att dom ska gå ensamma heller. Dom ska ha utbildning, vara certifierade osv. Det krävs garanterat en massa lagändringar för att man ska få rätt till "husrannsakan". Det här kommer att skapa sysselsättning!

Rasism och populism med SD

Som sagt, Upp till kamp mot arbetslösheten med Sverigedemokraterna! För om man inte gör på detta viset så lär man ju inte hitta alla dessa "hemska illegala utlänningar". Det kommer som sagt att skapa sysselsättning!

Läs:
Ny svensk folkräkning ska genomföras – Åkesson: Tappat kontrollen. - Sveriges Radio
Tidöpartierna: Ny svensk folkräkning ska genomföras. - Expressen

Inga kommentarer: