tisdag 3 april 2018

Slut på helgen

» Sjunka som en sten

Ett sätt att totalt förbruka sitt förtroende är att engagera sig i nätspelsbolag. F.d. idrottsstjärnor som säljer sig till att bli reklampelare för spelindustrin förtjänar inget annat än förakt. Jag kan kanske förstå om man har blivit så mycket "före detta" att man inte längre kan försörja sig. Det är väl där jag gissar att t.ex. Frank Andersson befinner sig.

Zlatan f.d. fotbollsspelare
Numera bara Girig
Andra har tydligen blivit så giriga att man säljer sig till vad som helst. En sådan är tydligen Zlatan Ibrahimovic som nu satsat pengar i vadslagningsbolaget Bethard. En investering som tydligen varit på gång tidigare, men då sparkade uppenbarligen det engelska fotbollsförbundet bakut. Är man engagerad i vadslagning så får man inte spela fotboll. Det är bara att välja. Uppenbart är att Zlatan i varje fall valde spelindustrin så han lämnade Manchester för att istället åka till USA där tydligen moralen är annorlunda så att det blev fritt fram med engagemanget i Bethard. Även Fifa har faktiskt regler för fotbollsspelande samtidigt som man har ekonomiska engagemang inom spelindustrin.

Å andra sidan kanske det hela förklarar en hel del av avslöjade spelskandaler med uppgjorda matcher. Där avslöjandena bara är toppen på ett isberg.

Du kan ta dina miljoner Zlatan. För mig är du inte längre en makalös fotbollsspelare utan bara en girig affärsman utan moral villig att skapa missär för andra för att själv tjäna ännu en hacka!

Inga kommentarer: