onsdag 25 januari 2017

We all love Donald

» Dagens trumpifierade alternativa fakta

Donald Trump fortsätter att hävda att anledningen till att Hillary Clinton fick flera miljoner fler röster i presidentvalet än vad han själv fick var ett massivt röstfusk genom att flera miljoner illegala invandrare röstade trots att dom inte skall ha rösträtt. Inom det Republikanska partiet är man mycket irriterade över Donald Trumps fortsatta bortförklaringar. Men, Sven Tycker kan redan i dag avslöja nya alternativa fakta som ger den verkliga förklaringen till hur Hillary Clinton kunde få flera miljoner fler röster än vad Donald Trump fick.

Donald Trump
Det visar sig att i en gemensam aktion från världspressen och det Demokratiska partiet så har det importerats närmare fem miljoner marsianer. Dom landade strax före valet med två flygande tefat mitt i den stora mexikanska öknen Desierto Maijoma i provinsen Chihuahua. Det finns flera rapporter om UFO:n under just dessa dagar. Dessa UFO:n är alltså nu identifierade som just två marsianska flygande tefat. Anledningen till att det bara behövdes två farkoster för dessa närmare fem miljoner marsianer är att marsianer i sin ursprungsskepnad ser ut ungefär som rödmyror. Men, dessa onda och korrumperade marsianer har en unik förmåga i Universum. Dom kan blåsa upp sig till en annan skepnad. Så fort dom hade landat förvandlade dom sig till Chihuahuor som mycket enkelt kunde passera gränsen till USA. Utanför olika röstlokaler har dom sedan förvandlat sig vidare till helt vanliga illegala invandrare från Mexico. Strax efter att dom röstat återvände de flesta till sina flygande tefat och flög tillbaka till planeten Mars i sin ursprungsform som rödmyror. En liten grupp marsianska rödmyror stannade dock kvar i USA eftersom dom blivit förälskade i vanliga amerikanska rödmyror.

Hela avslöjandet har skett genom ett samarbete mellan Donald Trump Foundation och den ryska säkerhetspolisen KGB. Just nu håller man på att utvärdera om det kan vara så att det även var marsianska rödmyror uppblåsta till hederliga amerikaner som stod och hyllade Barack Obama när han svors in som president. Detta kan förklara hur det kunde komma sig att fler amerikaner hyllade Barack Obama än som senare hyllade Donald Trump.

Det är just för att förhindra flera kupper av den här typen som det måste byggas en mur mellan Mexico och USA. Och denna måste göras så effektiv att den inte bara förhindrar illegala invandrare att ta sig till USA utan också ska effektivt kunna stoppa chihuahuor och rödmyror.

Inga kommentarer: