lördag 7 juli 2018

En lördag som alla andra

» Dagens citat: Ebba och socialismen

- "Dagens politik ser inte familjens betydelse för den är förblindad av socialism."

Ebba i predikstolen
Det här är alltså Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thors förklaring till varför hon är en så stor motståndare till att även pappor tar ut Föräldrapenning. Sån't är mammornas uppgift i samhället enligt Ebba Busch Thor.

Ebba fortsätter sedan med en riktig bredsida även mot hela resten av de borgerliga partierna. Hon ser helt enkelt Kristdemokraterna som en garanti för att vi ska kunna återgå till den "gamla goda familjen".

- "Vänstern är mer fokuserad på att stoppa flickor från att leka med dockor än att kämpa för fler pedagoger i förskolan. Det oroar mig att vänstertänkandet fått fäste även inom delar av liberalismen."

Tänk vad jag har misslyckats i min uppfostran av mina barn. Jag måste ju ha ryckt dockorna ur händerna på min förtvivlat gråtande dotter samtidigt som jag gått ut och krävt besparingar på förskolan genom att minska personaltätheten. Inte så konstigt att min älskade hustru (som är förskollärare) tittat konstigt på mig när jag tagit ut en ganska stor del av Föräldrapenningen för våra barn. Socialist som jag är!

Jag ser med glädje fram emot valet då Kristdemokraterna åker ut med huvud före.

Inga kommentarer: