lördag 2 juni 2018

Socialdemokrati?

» S, partiet som satsar på M

Partiet S är naturligtvis Socialdemokraterna. Men M:et står inte för Moderaterna om nu någon trodde det. M:et står för Masochism, självplåga. Det Socialdemokratiska partiets sätt att bedriva valrörelse påminner än så länge om någon som älskar att plåga sig själv. Man får lätt intrycket att det Socialdemokratiska partiet faktiskt inte vill vinna valet. Än så länge gör man ju exakt det som Sverigedumokraterna vill att partiet ska göra. Man berättar för de svenska väljarna att vi har själva haft fel medan Jimmie Åkesson och Sverigedumokraterna har haft rätt. Det är pinsamt att se och höra.

Sosseros
Ett parti i regeringsställning har som uppgift i valrörelsen att berätta om allt som går bra i samhället. Uppdraget är att skryta över vad man uppnått och berätta om mer av samma medicin som man vill införa. Det parti som sitter i regeringen ska ju berätta om allt det positiva. Den svenska ekonomin rullar på i högsta fart. Aldrig någonsin har en så stor andel av svenskarna haft ett jobb att gå till. Kriminaliteten går faktiskt ner. De flesta svenskar har fått det klart bättre under de gångna åren.

Oppositionens uppgift är däremot att berätta om alla problem. Man ska berätta om allt man tycker går åt fel håll. Man ska utlova att vända på skeppet i en annan riktning. Det är just detta som den borgerliga oppositionen gör. Det är också detta högerpopulisterna i Sverigedumokraterna gör. Det är ju deras uppgift.

Men vad gör då Socialdemokraterna?

Man håller knäpptyst om allt som uppnåtts. Istället håller man på med någon form av masochistisk självplågande förändring av partiets traditionella politik. Det är obegripligt! Vill du förlora valet Stefan Löfven?

Det är en skam att höra ledande socialdemokrater uttala sig nästan främlingsfientligt. Att sätta olika svaga grupper emot varandra. Att samtidigt som man kräver av flyktingar att dom måste integrera sig i det svenska samhället så talar man om för dom att dom bara får stanna några år genom att bara ge tillfälliga uppehållstillstånd. Vem vill integrera sig i sitt nya land om landet samtidigt berättar att man får inte stanna kvar? Hur f-n tänker ni?

Socialdemorkaterna

Det är dags för Socialdemokraterna att föra en socialdemokratisk politik. Byt ut de som kallar sig Sossar men är något annat! Sätt stopp för sverigedumokratiseringen!

Inga kommentarer: