söndag 18 mars 2018

Slut på den veckan

» Söndagsfunderingar

Utropstecken
Visst händer det att man läser saker i tidningen som bara bekräftar de fördomar man redan har?

¤ 1.   Efter 94 år så har fotbollsallsvenskan tydligen fått tillräckligt bra betalt för att byta namn på högsta serien. Uppenbarligen har speditionsfirman DHL betalt för att det ska heta DHL-Allsvenskan istället. Visst är det ett framsteg? Tur att det inte blev Betsson som betalade bäst i varje fall! Money talks! Själv litar jag nog mer på "Allsvenskan". Punkt!

¤ 2.   Har moderaten Hanif Bali trampat i klaveret en gång för mycket nu kan man undra? Har den moderata ledningen en gång för alla tappat tålamodet med honom nu? Hans nära kopplingar till högerextrema sajter har väl nu styrkts tillräckligt. Nu gäller det för den moderata ledningen att ta sitt ansvar.

¤ 3.   Var är dom upprörda internationella protesterna mot den turkiska invasionen av norra Syrien? Kan det finnas något samband mellan de uteblivna protesterna och det faktum att Turkiet är medlem av NATO? Men, det ger fortfarande inte landets militär rätt att invadera grannländer. Upp till kamp!

¤ 4.   Sverigedumokraterna har hållit valkonferens och fastställt sin riksdagslista. Dom petade, med Kent Ekeroth i spetsen, var missbelåtna över att ha blivit petade men dom gick på pumpen. Jimmie Åkesson har SD under full kontroll och fick igenom valberedningens förslag. Nu ska det bli spännande att se hur många som hoppar över till Alternativdumokraterna eller om dom bara emigrerar till Ungern som den goda Kent.

Inga kommentarer: