tisdag 29 december 2015

Nu är det nära

» Siffernisse

Norden
Världen har i år satt rekord. För första gången någonsin befinner sig i år mer än 20 miljoner människor på flykt. Och detta har naturligtvis satt sina spår över i stort sett hela världen. Antalet som söker asyl har ökat runt om i världen. För Sveriges del har det hela utpekats som en katastrof. Jag har roat mig med att titta på de nordiska ländernas siffror. Jämfört antalet asylsökande under 2014 med antalet för 2015 (jan-nov). Vi kan då se att antalet asylsökande har ökat, trots att året inte är slut än. I Sverige har antalet asylsökande ökat med 83%. Dom stackars danskarna har upplevt en ökning med 25%. Faktum är att det är våra grannar Norge (upp med 162%) och Finland (upp med 735%) som upplevt de största ökningarna. Island ingår inte i undersökningen eftersom antalet där är försumbart, av rent geografiska skäl. I siffror har antalet asylsökande i dessa fyra nordiska länder ökat från 111.224 personer 2014 till 228.130 personer 2015 (fortfarande nov-dec). 2014 stod Sverige för 73%, Danmark för 13%, Norge för 11% och Finland för 3%. 2015 står Sverige för 65%, Norge och Finland för 13% vardera medan Danmark nu bara står för 8%. Det är alltså intressant att se att det är Norge och Finland som ökat sitt mottagande mest och som ökat sin andel av de asylsökande. Sverige står för den överlägset största andelen, men andelen har minskat. Danmark slutligen har knappt upplevt någon ökning, och man har nu den överlägset lägsta andelen i Norden. Den mer eller mindre öppet rasistiska regeringen i Danmark som leds av Jan Björklunds Folkpa... f'låt Liberalernas danska systerparti Venstre har varit mycket framgångsrika i sin kamp för att hålla den danska rasen ren från inblandning av främmande gener. Samtidigt befinner sig fler människor än någonsin på flykt i världen. Det stora fredsprojektet EU, som ska bygga på solidaritet, är det största fiaskot i modern tid!

Men, det finns positiva nyheter. Organisationer som Unicef, Röda Korset, Läkare utan gränser osv sätter rekord när det gäller insamlade pengar. Svensken är en generös människa, innerst inne, trots allt.

» Dagens Sverigedumokratiska klavertramp

Sverigedumokrater
Låt oss börja med Jan Sjunnesson, som t.ex. en gång var ansvarig för mediesatsningen hos SD, har på sin hemsida publicerat lite tips på hur man trakasserar tiggare utan att vara oförskämd. Om man nu kan vara det? Men mycket enkelt går det ut på att man ställer sig tydligt framför den sittande tiggaren (på tillräckligt avstånd så att man inte kan bli spottad på), men tillräckligt nära så att passerande inte kan se eventuell skylt eller kopp. Sedan står man bara där och gör inget. Vem som är idioten överlåter jag till mina läsare att bedöma.

Sedan har jag förstått att man inom de kretsar som befolkas av den Sverigedumokratiska svansen blivit fruktansvärt upprörda över att något så hemskt som en muslim, vid namn Gina Dirawi, utsetts till julvärd i SVT! Jo, SVT hade mage att utse en muslimsk kvinna till att sitta framför TV-kameran mitt i den kommersiella Julhelgen! Man får verkligen panik - om man är Sverigedumokrat alltså. Vi andra, som främst ser till kompetens, blev glada att inte t.ex. Alexander Bard eller Ingvar Oldsberg fick jobbet. Men som Sverigedumokrat har sådant som kompetens inte någon betydelse. Det viktiga är att personen i fråga har levt i Sverige minst 5 generationer bakåt och helst har en liten svensk flagga i handen samt en liten fickbibel i fickan och är medlem av Sveriges Rojalistiska Sällskap. Själv tycker jag hela upprördheten verkar rejält idiotisk.

Årets lokala skämskudde vill jag tilldela Sverigedumokraten Gunilla Schmidt här i Åstorp. Vår lokala tidning Helsingborgs Dagblad har kommit fram till att artikeln i september som berättade om hennes fantasier om kulsprutebeväpnade patrioter som stod redo på Öresundsbron för att möta alla hemska människor som kommer från Danmark var den mest lästa artikeln om Åstorp. Om du skulle undra vad denna patriot skulle göra med kulsprutan stående på Öresundsbron så hade hon diagnosen "extremt dum i huvudet" redo för dig. Vi Åstorpare känner inte någon stolthet över Gunilla Schmidts insats för att sprida myten om svensken som en komplett idiot.

» Bedragare del 262

Dagens stora bluffare måste vara det här. Jag har fått samma förmånliga erbjudande från Robert Boucher, Antone Forrest, Denis Butts, Bryant Beard, Barbara Mcmanus, Federico Alfaro, Christa Castro, Kirsten Guevara och Joesph Ruffin än så länge. Observera att det inte är jag som slant på tangentbordet och skrev Joesph istället för Joseph. Hur som helst verkar alla dessa tro att jag drömmer om att få flytta till USA.

USA-karta
Participate in the Official American Greed Card Lottery

Diversity Immigrant Green Card Program

Find out more here

Live, work and study in the USA

The American Dream Within Reach

50,000 people and their families will get a green card

Simple registration within 5 minutes

Enter Here

Thank you

Som upplysning leder alla länkarna till samma sajt (www.topaccept.com) som dock dirigerar vidare på direkten. Nu vill jag inte flytta till USA, och tvivlar dessutom på att den här vägen är en lämplig väg att få ett "Green Card". Gör som jag, släng alla mejlen i papperskorgen. Jag ber om ursäkt om jag i ren ilska missat några namn bland avsändarna. Jag kan ha slängt mejl utan ens titta på skiten.

Inga kommentarer: