måndag 6 november 2023

Regeringen sprider myter

» Säger Svenskt Näringsliv.

Jag räknar med att jag får en rejäl höjning av min pension den här månaden. Vår trevliga Brunblå sörja som styr vårt land har ju förklarat att en månadslön på 27.360 kronor är ett krav för att man ska kunna försörja sig på ett seriöst sätt i vårt land. Det är ju den gräns som satts för att man ska kunna få arbetstillstånd i vårt land.

Syftet är ju naturligtvis att begränsa antalet icke etniskt vita blonda kristna svenskar i vårt forna så stolta fosterland. Men man säger ju att det är den inkomst som krävs. Så jag tar för givet att vi alla som numera försörjs av Staten nu kommer att få en pension på minst detta beloppet. Det skulle innebära en rejält inkomstförstärkning för mig. Jag vill verkligen tacka Maria Malmer Stenergard för detta initiativ.

Vår styrande Brunblå sörja under ledning av Jimmie Åkesson
Men det finns de som är rejält missnöjda. Så här skriver Svenskt Näringslivs vice vd Karin Johansson i en intervju i Tidningen Näringslivet:

- "Politikerna har inte alls tagit hänsyn till behoven på arbetsmarknaden när de inleder det här experimentet. Företagen behöver fler möjligheter att anställa – inte färre."

I en debattartikel i Dagens Nyheter skriver hon:

- "Lönegolvet för arbetskraftsinvandring är ett experiment förenat med stora risker."

Vad företrädare för arbetsgivarna, facket, svenska kommuner och regioner osv inte begriper är att allt detta är ett resultat av att det är det rasistiska Sverigedemokraterna som dikterar villkoren för den svenska regeringen. Vår Utvisningsmin... f'låt Migrationsminister Maria Malmer Stenergard anammar med glädje de sverigedemokratiska direktiven. Tyvärr får vi alltså förvänta oss större problem i framtiden med brist på arbetskraft på många håll. Men det är ett medvetet beslut från vår styrande regering att åstadkomma detta, det måste vi ha i åtanke.

För att lösa problemet med oseriösa arbetsgivare som utnyttjar utländsk arbetskraft så hade det varit mycket bättre att helt enkelt kräva kollektivavtal på arbetsplatsen, avtalsenliga löner och skärpta kontroller tillsammans med Facket.

Men DET vill man inte. Det viktiga är att minimera att antalet icke-blonda med mörkare hy att komma hit och förstöra för Sverigedemokraterna.

Läs:
Svenskt Näringsliv: Regeringen sprider myter om lönegolvet. - Dagens Juridik

Inga kommentarer: