måndag 14 mars 2016

Ibland förundras man

» Folkparti utan folk, nu i panik

Liberalerna
Fimpa rökningen och liberalerna
Folkpartiet bytte ju nyligen namn till Liberalerna, något som nog ska tolkas som ett konstaterande av verkligheten. Opinionsmässigt ligger ju partiet på krissiffror och börjar på allvar att närma sig riksdagsspärren på 4%. Jag gissar att det är denna utveckling som gör att Folkpa... f'låt Liberalerna nu går ut till kamp för rätten att röka. Jag såg t.ex. Liberalernas ekonomisk-politiska talesman Erik Ullenhag i TV uttala sitt stöd för rätten att röka fritt på t.ex. uteserveringar. Det hela naturligtvis med anledning av utredningsförslaget som bland annat ville förbjuda rökning på allmänna platser som uteserveringar, lekplatser, järnvägsperronger osv. Liberalen Ullenhag hävdade i sann liberal anda att om man röker på t.ex. en uteservering så drabbar detta inte andra. Jo, han sade så! Men det är klart, det är en hel del icke-rökare som tycker att dom mår så dåligt av stanken från rökarna att dom låter bli att vistas i den typen av rökiga miljöer. Vi får väl hoppas att Erik Ullenhags utspel till förmån för rätten att röka fritt kan locka några rökare till partiet. Vi som inte röker å andra sidan inser nu bättre hur en sann liberal resonerar. Jag tycker vi förbjuder rökningen i miljöer där även andra vistas! Släng Liberalerna i askkoppen. Där finns gott om plats eftersom de flesta rökare bara slänger fimpen på marken.

» Komik på högsta nivå

Den retuscherade bilden av Soldiers of Odin
En av den Sverigedemokratiska svansens ledande pestspridare är sajten Avpixlat som ju ledande Sverigedemokrater hjälper till med att finansiera. Avpixlat kallar sig "Den oretuscherade bilden". Därför blir det riktigt komiskt när Avpixlat ska hylla nazisterna i Soldiers of Odin som marscherat och patrullerat i flera städer. På den "oretuscherade" bilden har man dolt ansiktena på nassarna genom att retuschera ansiktena!

En av de uniformerade och med marschkängor utrustade männen var när polisen kontrollerade även utrustad med kniv så honom tog Polisen hand om.

Jag har ett tips till dom här nassarna som säger sig vilja öka säkerheten. Kanske skulle dom patrullera kring planerade flyktingboenden och bevaka så att inte andra terrorister tänder eld! Då gjorde dom ju i varje fall någon nytta. Men det var väl inte så det var tänkt.

Eller också skulle dom kanske ge sig ut och stötta unga kvinnor som blir attackerade bara för sin klädsel. Men det väl inte heller så det var tänkt.

Inga kommentarer: