måndag 11 mars 2024

Sverigedemokraten som kallar sig moderat

» Maria Malmer Stenergard.

Det är några dagar sedan jag hade uppe ett av min politiska hatobjekt - Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M/SD). Denna minister med ansvar för migration som gjort det till sin livsuppgift att sprida sitt hat mot invandrare och göra vad hon kan för att begränsa deras möjligheter i vårt land. Hon försummar aldrig ett tillfälle att kritisera och sprida sitt hat mot invandrare. Att berätta om alla problem som förorsakas av invandring. Men, jag har aldrig hört henne en enda gång yttra sig positivt om alla de invandrare (den stora majoriteten) som sliter bredvid sina infödda svenska arbetskamrater för att göra vårt land till ett bättre land. Aldrig!

Hon lider helt enkelt av ett SD-inspirerat rasistiskt hat mot alla som inte är infödda vita ariska svenskar. Det är en skam att en politiker med den utgångspunkten har blivit utnämnd till att ha ansvar för den svenska migrationen!

Maria Malmer Stenergard (SD/M)
Vad får mig då att vädra mitt missnöje just idag? Jo, jag såg en artikel om Wahab Asadi som sedan 8 år bor i Helsingborg. Wahab Asadi är 24 år gammal och kom till Sverige 2015. Hans föräldrar kommer från Afghanistan, men han är född i Iran där hans föräldrar befann sig som flyktingar från Afghanistan. När Wahab Asadi var 9 år tvingades familjen fly vidare till Syrien. 2011 tvingade kriget i Syrien familjen att återvända som flyktingar till Iran. Men 2015 bestämde man sig för att ta sig till Europa. Wahab Asadi och hans bror kom ifrån föräldrarna på vägen men har återförenats i Sverige när familjen lyckades ta sig hit 2019.

Men, nu vill det Migrationsverk som styrs av denna sverigedemokratiskt influerade minister utvisa Wahab Asadi - till Afghanistan. Ett land han aldrig varit i, ett land där hans familj och släkt inte finns. Men för Sverigedemokraterna och deras lakejer (och dit räknar jag Maria Malmer Stenergard) finns inget som heter humanism. Det finns bara ett hat mot allt som är annorlunda och inte ariskt vitt. Allra helst muslimskt.

Låt Wahab Asadi göra nytta för Sverige istället för att lägga resurser på att skicka honom till ett land han aldrig varit i! Men, tyvärr, så långt kan inte Maria Malmer Stenergard (SD/M) tänka! Att han har jobb. Han har familjen i Sverige. Han jobbar ideellt i en idrottsförening som tränare. Sådant har ingen betydelse. Ut med dom!

Jag kan hoppas att Maria Malmer Stenergard kan ge sig tid att läsa en debattartikel i Dagens Nyheter med rubriken: - "Pinsam politisk tävling i hårda tag mot flyktingar." Den är undertecknad av Liberalernas gamla partiledare Bengt Westerberg, av Kristdemokraternas gamla partiledare Alf Svensson, av den tidigare liberala EU-kommissionären Cecilia Malmström, av tidigare ärkebiskopen Antje Jackelén och många andra. Snälla Maria Malmer Stenergard, ta och läs tankarna! Fundera! Ta intryck av vad som skrivs! Byt spår!

Läs:
Har jobb och familj i Sverige – ska utvisas till land han aldrig varit i. - Helsingborgs Dagblad
Pinsam politisk tävling i hårda tag mot flyktingar. - Dagens Nyheter Debatt
Vem har rätt att kasta ut andra ur gemenskapen? - Isobel Hadley-Kamptz på DN Debatt
Kommer en kulturkanon få Henrik Larsson att känna sig mer svensk? - Dagens Nyheter ledare
Regeringen har rätt – i Sverige måste man lära sig svenska. - Dagens Nyheter ledare
2023 dödligare än krisåren för migranter. - Tidningen Syre
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: