tisdag 13 januari 2015

Sverigedumokrater och Rojalister

Jimmie Åkesson
» Sverigedumokraterna sätter rekord: Det har bara gått lite drygt 100 dagar sedan senaste valet. I kommunerna står redan i dag 24 platser tomma i Fullmäktigesalongerna. Av dessa 24 stolar står Sverigedumokraterna för 23! Ett faktum som inte är förvånande. Redan har över 400 politiker hoppat av sina uppdrag i kommuner och landsting. Av dessa är mer än 100 Sverigedumokrater. Långt över deras andel. Och det är faktiskt inte unikt. I förra valet 2010 fick Sverigedumokraterna sammanlagt 612 mandat runt om i landets kommuner. När det var dags för nytt val hade man förlorat kontrollen över 147 av dessa mandat, eller 24% av mandaten. 72 stolar stog helt tomma och 75 av stolarna bemannades av personer som lämnat SD men satt kvar som politiska vildar. Och detta trots ett löfte från Jimmie Åkesson om "inga fler tomma stolar". Det är inte så konstigt att Jimmie inte orkade med mer. Att rösta på Sverigedumokraterna är helt enkelt att med mycket stor sannolikhet kasta bort sin röst till något man inte har en aning om. Läs ännu mer här. Sverigedumokraterna är tyvätt ett oseriöst pajasparti som vi borde skämmas över. Ett litet exempel är min grannkommun Bjuv. Vid valet 2010 blev Bjuv SD:s starkaste fäste. Vid valet 2014 fanns det ingen SD-lista eftersom alla hoppat av.

» Om kungligt svansvifteri: Jag läser att man i Danmark är lite undrande över skillnaden mellan människor och kungligheter. I samband med att stormen Egon blåst igång så stängde man bland annat Storebæltsbroen som går mellan öarna Fyn och Sjælland. Det här är en cirka 12 km lång bro, där halva delen, hängbron går 70 meter upp i luften. Med stormen blåste det helt enkelt för bra att det skulle vara säkert att vistas uppe på bron. Alltså stängdes trafiken. Men plötsligt kom det en poliseskort med den danske kronprinsen Frederik i sin Audi A8, eller "Krone 7" som bilen allmänt är känd som. Och då fick väntande bilar där folk låg och sov flytta sig undan så att Kronprinsen kunde passera och köra över bron. Uppenbarligen är det så att blåblodiga står fastare på marken så att det är ofarligt att vistas uppe på bron även i orkanvindar. Eller också betyder det något annat som vi inte vill ta upp här. Metro, Aftonbladet och Aftonbladet.

Sådan är Monarkin

» Bedragare del 84: Så har vi åter ett av alla dessa lotterier som vi vinner pengar i utan att ens delta. Visst är det underbart?

NEW YEAR COCA COLA EMAIL LOTTERY PROMOTION

Good Day.

This is to inform you that your email address has been selected for this 2015 email Coca Cola promo award and You have Won The email ballot system promotion from our company in Thailand (ASIA) with a cash prize of us$1,000,000 Dollar.

Coca Cola orginalet
So You are advice to immediately to contact your fiduciary agent with Secret pin code: G/M777K47C. for the IMMEDIATE release of your prize.

CONTACT YOUR FIDUCIARY AGENT WITH THE REQUIRED INFORMATION'S BELOW INCLUDING YOUR SECRET PIN CODE.

YOUR FULL NAME:
CONTACT ADDRESS:
MOBILE PHONE:
HOME PHONE:
MARITAL STATUS:
SEX AND AGE:
SECRET PIN CODE:

Please use the above required information's to contact your Agent via email @ Cocacola.infolottery@yahoo.com.hk)

Send an e-mail to your claims office with your contact details as required above.

Regards,

Mr.Saguado Kelvin
Online Co-ordinator
Congratulation once more from CoCa Cola promo.

Fast i sedvanlig ordning så tror jag att jag struntar i att kräva min vinst. Något säger mig att jag inte kommer att få någon miljon dollar, däremot misstänker jag att jag kommer att vara tvungen att betala en hel del slantar. Jag undrar vad det är för hemlig pinkod som dom vill ha?

Inga kommentarer: