onsdag 13 september 2006

Blandad oinspirerad mix

Jag vet inte vad jag ska skriva i dag! Valrörelsen börjar gå på tomgång. Alla argument har sagts minst tre gånger, och nya utspel är bara för galleriet. Vi kan alltså glömma det ämnet och konstatera att snart är det över, och vi kan övergå till att kommentera varför det gick som det gick.

Vädret är ett tråkigt ämne att kommentera. Men det har i varje fall varit fint väder nu ett antal dagar. Soligt och varmt, men inte hett som mitt på sommaren.

En av mina arbetskamrater beklagade sig i dag över att marsvinet var sjukt där hemma, så hon hade tvingats till veterinärbesök på morgonen till en inte ringa kostnad. Mitt förslag om att skaffa en vandrande pinne istället - den kan man slänga i trädgårdsavfallet när man tröttnat - mottogs inte positivt. Någon annan arbetskamrat kommenterade att dom haft en vandrande pinne som rymt, dom hade hittat ett större antal vandrande pinnar under sängen strax efter. Å andra sidan kanske jag inte ska kommentera husdjur. Mio (vår katt) kommer snart att hängas i ett snöre från balkongen om han inte kan hålla tyst på nätterna när jag vill sova.

Jaha, så blev det några rader ändå!

Inga kommentarer: