måndag 9 september 2024

Härligt - det regnar

» Mördandet fortsätter.

Karta över Israel
Israeliska angrepp på grannländer är inget ovanligt. Utbyte av bomber och missiler mellan Hizbollah i Libanon och israeliska attacker mot mål i grannlandet Libanon är inte ovanliga.

Golanhöjderna i Syrien har Israel redan ockuperat och annekterat och byggt israeliska bosättningar där man tagit över mark från de syrier som redan bodde där. Golanhöjderna användes av palestinska grupper till att skjuta missiler över Israel vilket enligt krigets lagar ger Israel rätt att ockupera området för att skydda israeliskt territorium. MEN, man har inte rätt att annektera området och göra det till en del av staten Israel. Man har inte heller rätt enligt internationella lagar att flytta in sin egen befolkning på ockuperad mark och tränga bort den befolkning som redan bor där. Dvs Israel begår brott mot internationella lagar och FN-stadgan.

Med jämna mellanrum utför israeliska flygvapnet bombattacker inne i Syrien. Man uppger att det är iranska militära mål, men man har faktiskt inte rätt att fälla bomber och skicka missiler mot sina grannländer bara för att det där pågår verksamhet som man ogillar. Nu senast har ett antal mål inne i centrala Syrien attackerats. Uppgifterna om antalet döda varierar mellan 18 och 26 döda. Och ännu fler skadade. Man kan uttrycka det så som att det är egentligen inte underligt att grannländerna hyser ett agg och gör motstånd mot Israel. Det är kanske inte så underligt att olika terrorgrupper har mycket lätt för att rekrytera nya rekryter.

Israels annekterande av östra Jerusalem och Västbanken är andra brott mot internationella lagar och FN:s resolutioner. Alla israeliska bosättningar på ockuperad och annekterad mark är illegala. Det är förbjudet att flytta in sin egen befolkning på ockuperad mark och tränga undan den befolkning som bor där. Det är ett krigsbrott!

Så här ska en karta över Israel se ut. Inte så som de högerextrema ultraortodoxa grupper som styr dagens Israel mot ett Storisrael vill att den ska se ut.

Läs:
Israeli strikes on Syrian military sites kill 18, health minister says. - BBC
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Nya spekulationer.

Jag ser att Expressen nu spekulerar i att Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (SD/M) är huvudfavorit till att ta över Utrikesministerposten efter Tobias Billström. Ett beslut som jag ser som ett steg framåt. Den som ersätter rasisten Maria Malmer Stenergard som Migrationsminister kan inte vara sämre!

Vi får väl veta imorgon.

Läs:
Malmer Stenergard pekas ut som ny utrikesminister efter Billström. - Expressen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Vilka sitter i regeringen?

Jag tittade på Rapport nu tidigt på kvällen och det var gott om regeringspresskonferenser där dom står uppställda alla fyra bakom ett eget podium med texten "Regeringen" på alla fyra. Men, visst är det så att den Brunblå regeringssörjan består av tre partier? Moderaterna, Kristdemokraterna och Liberalerna! Vilket är det fjärde regeringspartiet? Är det något jag missat?

Nu ska jag inte visa mig dummare än vad jag egentligen är. Det är naturligtvis så att den Sverigedemokratiska representant som alltid ska vara med vid regeringens presskonferenser får stå bakom ett podium med texten "Regeringen". Tänk vad stolt hen måste känna sig? Ulf Kristerssons löfte till Förintelseöverlevaren Hédi Fried är inte mycket värt. Makten, med stort M är viktigare.

Hur som helst hoppas jag att alla sverigedumokrater blir förolämpade av att jag använde ordet "hen"! Jag vet att dom inte gillar det lilla ordet.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Dagens Sverigedumokrat.

Det får bli utdelande av en ny hedersbetygelse idag till Dagens Sverigedumokrat.

- "För mig är det likna med ett folkutbyte när man, i min mening, koloniserar till exempel Skellefteå med stora mängder utlänningar."

Stackars Elias Norgren (SD) från Västerås. Det måste kännas hemskt när det kommer så'na där hemska utlänningar till stan för att jobba.

Jag riktigt känner för dig Elias. Folkutbytet måste kännas som något fruktansvärt. Du är en värdig mottagare av titeln Dagens Sverigedumokrat

Inga kommentarer: