måndag 29 april 2024

Jimmie trampar i klaveret

» Vad vill vi?

Jag ser en notis som berättar att Europas länder är dåliga på att ta emot ryska desertörer. Ryska killar som inte vill kriga och döda i Ukraina är i korthet helt enkelt inte välkomna till Västeuropeiska länder om dom söker sig dit.

Färdiga åsikter - helt gratis
Hatet mot flyktingar i synnerhet och invandrare i allmänhet visar sitt fula tryne. Att våra ledare inte skäms?

Jag såg att vår SD-ledare Jimmie Åkesson i sedvanlig ordning gjort bort sig. När han i en stor intervju framför åsikten att det finns en gräns, ett tak, för hur mycket stöd vi kan ge till Ukraina så ger han ett mycket efterlängtat besked till Ryssland. Hr Putin ler i mjugg när han läser det. Det sänder en klar signal till Ryssland att om dom bara fortsätter sina aktioner i Ukraina så kommer så småningom västvärldens stöd att ta slut. Den demokratiska västvärldens tålamod med Ukraina har en gräns.

Du har gjort bort dig Jimmie. Du har visat upp dig som en ryssvänlig idiot!

Jag ser att flera politiker från oppositionen har ställt frågan till vår statsminister Ulf Kristersson, som ju sitter i ovan nämnda Jimmie Åkessons knä, och är helt beroende av Sverigedemokraterna för sin makt om ifall detta är officiell regeringspolitik. Eller Ulf Kristersson vågar tillrättavisa Jimmie Åkesson?

För övrigt läser jag att nu har rättegången inletts i Tyskland mot aktivisterna inom Reichsbürger-rörelsen som planlade en statskupp i Tyskland. 9 personer står nu åtalade för att med vapen planerat en statskupp.

Högerextremister!

Läs:
Ryska desertörer har ingenstans att fly. - Sydsvenskan
Attacken mot Åkesson: Spelar Putin i händerna. - Aftonbladet
Kräver svar från statsministern efter Åkessons Ukraina-utspel: Går Putins ärenden. - Aftonbladet
Misstänkta för statskupp inför rätta i Tyskland: Spektakulära fall. - Sveriges Radio
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: