tisdag 19 mars 2019

Förvånad?

» Sverigedumokrater!

Jag gissar att de flesta av er nu har hört talas om sverigedumokraten Mark Collins. Han har ju fått en hel del publicitet i media och på sociala medier. Ja, nu får man väl numera istället uttrycka det som f.d. sverigedumokraten Mars Collins.

SD Nej tack
Hur som helst så är Mark Collins invald i kommunfullmäktige i Kramfors för Sverigedumokraterna. Kramfors brottas med att vara utflyttningsort. Befolkningen minskar. Innevånarna flyttar. Det får till resultat att man kan tvingas lägga ner skolor osv. Det finns inte barn tillräckligt. Alltså handlar mycket om att få innevånarna att stanna i Kramfors. Kanske till och med att försöka locka människor att flytta till Kramfors. Mark Collins fick idén att om man såg till att det byggdes en ordentlig moské och ett muslimskt kulturcentrum i Höga kusten så kanske man kunde få innevånare att stanna, att flytta dit. En ordentlig moské så att man slapp hålla till i provisoriska källarlokaler. Alltså skrev Mark Collins, som själv är invandrare från USA på 90-talet, en motion om detta till Kommunfullmäktige i Kramfors.

Men då tog det fyr ordentligt inom Sverigedumokraterna. SD:s presschef Henrik Gustafsson tyckte att det var: - "Felaktigt och beklämmande". Presschefen Henrik Gustafsson fortsatte med att hävda ett det var: - "Ett allvarligt övertramp" och lade till att det var: - "En oerhört problematisk händelse".

Mark Collins blev överraskad över hatet han utsattes för:
- "Uteslut den här infiltratören omedelbart!"
- "Du bygger inte ens en fågelholk i Kramfors"
- "Utlänningar vid makten är liktydigt med problem"
Var några av påståendena. Mark Collins hotades med uteslutning ur Sverigedumokraterna för sin fruktansvärda tanke. Och det kan man ju förstå. Här kommer en "j-vla utlänning" med ett förslag till hur man ska kunna locka människor till sin hemkommun. Det är ju en absurd idé att locka till sig muslimer, dom är ju inte människor i den sverigedumokratiska retoriken! Då är det bättre att samhället dör ut helt!

Hur som helst har nu Mark Collins bestämt sig. Nu lämnar han helt enkelt Sverigedumokraterna åt sitt öde och funderar på att istället ansluta sig till ett annat parti.

Det är onekligen högt i tak inom Sverigedumokraterna!

Inga kommentarer: