tisdag 23 augusti 2016

Moderater, amerikaner och andra bluffmakare

» Moderat politik

Moderaterna
Samtidigt som den ena direktören efter den andra får sparken med sjuka avgångsvederlag, samtidigt som ett antal avpolletterade moderata regeringsledamöter lever lyxliv på skattebetalarna genom att plocka ut politikpension in absurdum så har nu moderaternas Anna Kinberg Batra kommit på vilka som verkligen behöver sättas åt. Skärp reglerna och minska antalet dagar med Föräldrapenning till de som bara har lägstanivån och som har rätt till Försörjningsstöd! Det gäller att välja vilka man sätter åt, och då kan man ju inte välja de egna väljarna! Att straffa arbetslösa med kortare Föräldrapenning kan ju med den utgångspunkten vara en smart idé. Moderaterna verkar inte ha fattat att Föräldrapenningen finns till för barnen först och främst. Alltså, straffa barnen till arbetslösa mammor är moderaternas melodi! Ta och sätt fart med att komma med förslag som sätter åt skattesmitare, girigbukar och bortskämda miljardärer istället. Men det vågar ni inte, för det är era egna väljare!

» Olika skoldebatter

Skolan
Skoldebatterna är lite olika på olika håll i världen. Medan vi i Sverige debatterar om eleverna ska få ha rätt att ha mobilen med sig i skolan så diskuteras på olika håll i USA om skolelever ska få ha skjutvapen med sig i skolan. I dagarna fick några rektorer i Texas avslag från Domstolen på sin begäran att få förbjuda elever att ha skjutvapen med sig till skolan. Har man bara åldern inne och vapenlicens ska man ha rätt att gå beväpnad i skolan så att man kan försvara sig om det dyker upp nå'n skjutgalen galning anser domstolen!

Jag tror jag föredrar den svenska debatten om mobiltelefon och skola. Ska mobiltelefonen lämnas in på lektionerna? Jag undrar om jag inte tycker att det är ett bra förslag om det nu är så att det är problem med elever som är mer upptagna av sin mobil än att lyssna på läraren. Vi ska vara glada att vi bara diskuterar detta och inte har den amerikanska debatten!

» Bedragare del 292

Jag har fått ett jobberbjudande från någon som heter Charity Hanson på Kungfutemple.com. Fast hon undertecknar mejlet med Mollie Harris så jag vet inte riktigt vem det är som mejlar mig. Hur som helst erbjuds jag en tjänst på ekonomiavdelningen och ska få en årslön på mellan 50.000 - 90.000 Euro. Och det är ju inte så illa för en som knegar på med en månadslön under 25.000.

Käre kandidat,

Euro
Tack för din tid och uppmärksamhet!
Å vårt företags vägnar kan jag med glädje erbjuda dig en tjänst på vår ekonomiavdelning.
Din totala årslön kommer att uppgå till mellan 50 000€ och 90 000€ beroende på prestationsförmåga.

Huvudförmåner som ingår: hälso-, livs- och tandvårdsförsäkring enligt företagsstandard;
två veckors betald semester årligen; möjlighet att arbeta hemifrån; flexibelt schema.

Besök vår webbplats på LINK för att slutföra ansökningsprocessen eller om du vill komma i kontakt med vår personalavdelning.
Vi ser fram emot ditt svar.

Med vänliga hälsningar,
Mollie Harris

Jag erbjuds "hälso-, livs- och tandvårdsförsäkring enligt företagsstandard", vilket låter intressant. Undrar vilken standard det handlar om? Fast när jag läser vidare så bestämmer jag mig för att tacka nej trots allt. Två veckors semester!!! Är dom tomma i loftet? Det är ju inget som lockar. Dom skulle dragit till med 6-7 veckor istället så hade det varit lika svårt att tro på som allt det andra. Släng skiten i papperskorgen!

Inga kommentarer: