onsdag 31 augusti 2016

Bluffmakare och bedragare här och där

» Jimmie sjunger falskt

Global uppvärmning
Att sverigedumokrater struntar i andra är inget nytt. De flesta svenskar är ganska så upprörda över detta rasistparti och dess partiledare. Senast ut i raden att inse vad det hela går ut på är sångerskan Eva Dahlgren som är mäkta upprörd över att Jimmie Åkesson med sitt "band" Bedårande Barn gjort en cover på hennes låt "Ung och stolt". Detta helt utan Eva Dahlgrens tillåtelse:

- "Det har kommit till min vetskap att min låt Ung & Stolt i en nyinspelad version används i sammanhang som är oförenliga med textens budskap och min syn på världen" är hennes kommentar.

- "De förhoppningsvis få intäkter som denna version kommer att tillfalla mig som upphovskvinna kommer jag att skänka till dem som arbetar för ett mångkulturellt Sverige" är hennes fortsatta tankar. Efter alla avhopp från Sverigedumokraternas festival i Sölvesborg återstod ju inte så mycket mer än Jimmies eget Bedårande Barn. Som Petter Larsson så bra kommenterade det hela: - "Vill ingen spela på festen, får man spela själv. Och har man ingen egen musik, får man sno nån annans".

Det är nästan så att man hoppas att Jimmie Åkesson tjänar rikligt med pengar på inspelningen så att riktigt mycket pengar tillfaller Eva Dahlgren. Vetskapen om att Jimmie Åkesson arbetar hårt för att bidra till ett mångkulturellt samhälle gör ju faktiskt att man känner ett starkt lyckorus. Det ska tilläggas att Jimmie inte är så mycket sämre sångare än han är som politiker. Det kan nog gå på ett ut. Lika uselt alltså...

» Bedragare del 294

En annan bedragare har kontaktat mig. Hen kallar sig Ida Hooper och hen hävdar att hen skickar mig flygbiljetterna till någon affärskonferens nästa månad. Nu ska jag ju inte på någon affärskonferens nästa månad, så några flygbiljetter till något sådant väntar jag mig inte. Och inte får dom som verkligen ska ha flygbiljetter hemskickade inte dom på det här viset. Hur som helst skriver Ida så här:

Good evening tycker.

I am sending you the flight tickets for your business conference abroad next month.
Please see the attached and note the date and time.

Respectfully,
Ida Hooper

Hen hävdar att hen hör hemma på något som heter thurmangrill.com. En domän som uppenbarligen inte är i bruk ens. Det finns alltså en bilaga som heter c38c28a168.zip som man kan klicka på om man vill utmana ödet. Det är väl det som är förhoppningen, dvs att så många som möjligt ska klicka på bilagan av ren nyfikenhet. Gör man det, klickar alltså, kommer det antagligen att krypa ut små giftormar ur hörlursuttaget samtidigt som det sipprar giftgas ur USB-uttagen. Betalar man sedan inte in en skadesaneringsavgift till Ida Hooper så kommer hela datorutrustningen att explodera med en rejäl smäll.

Släng skiten !

Inga kommentarer: