söndag 2 juni 2024

Nu är det sommar

» Miljösvin.

Låt mig börja med ilska. I en artikel i HD läser jag att personalen vid Söderåsens Nationalpark får ägna allt större del av sin arbetstid till att städa upp efter besökare som uppträder som intelligensbefriade idioter och skräpar ner. Hur är man funtad om man bara lämnar sitt avfall efter sig istället för att lämna det där det hör hemma?

Under mina löparrundor uppe på Söderåsen stöter jag med jämna mellanrum på idioter som helt enkelt kört upp i skogen och dumpat sin skit vid vägkanten! Hur är man skapt? Tycker man själv att det ser trevligt ut? Tror man att naturen och djuren mår bra av det?

Två andra grupper som jag reagerar på som totalt saknar miljömoral är rökare och drickare av energidrycker. Det är helt uppenbart att nikotinet skadar hjärnan. Det står helt klart att rökare är den absolut sämsta gruppen när det gäller att skräpa ner. En mycket stor andel av rökarna tror att det bara är att släppa fimpen på marken. Inom ingen annan grupp är nedskräpningen så stor. Det måste vara nikotinet som skadar hjärnan!

När det gäller energidrycker så trodde jag att man drack detta i tron att man skulle få ökad energi. Men efter att ha druckit ur sin burk verkar man inte ens ha energi kvar för att bära en tom burk till en papperskorg. Det verkar som om energin helt sipprar ur den som dricker energidrycken. Hur har människor kunnat bli så totallurade?

Läs:
Pizzakartonger, ölburkar och glasspapper – mer skräp på Söderåsen. - Helsingborgs Dagblad
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Det finns undantag som inget begriper.

Dagens Eko har gjort en enkät bland de svenska politiska partierna hur dom ställer sig till att EU ska satsa mer på Klimatpolitik framöver. Det positiva är att sex av de åtta partierna tycker att det är en god idé. Det är ju faktiskt en positiv utveckling.

Sedan finns det ett parti som tycker att det räcker som det är - Moderaterna. Kan ni gissa vilket parti som inte alls ställer upp på Klimatpolitiken? Sverigedumo... f'låt Sverigedemokraterna heter dom! Någon som är förvånad?

Läs:
Majoritet av partierna vill ha mer klimatpolitik i EU. - Sveriges Radio
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Dagens Folklista.

Att pajasen Alexander Bard anslutit sig till Folklistan har jag konstaterat vid ett tidigare tillfälle. Detta så kallade parti är inget annat än ett uppsamlingsheat av politiker som blivit över i sina tidigare partier och till detta ett antal pajasar och annat löst folk. Vad partiet ska stå för är inte så lätt att lista ut. Detta eftersom i princip vem som helst kan ansluta sig och propagera för sin egen politik utan att det finns någon politisk ideologi bakom. Det kan bli i princip vad som helst.

När Expressens reporter djupdyker i Alexander Bards och Army of Lovers fortsatta utgivning av musik via ett ryskt skivbolag (som försöker dölja sig bakom en estnisk brevlåda) så visar Alexander Bard upp sitt stora ordförråd. - "Vad är det du inte förstår din jävla subba?" - "Vad är det du inte fattar i ditt tjocka huvud?" - "Ditt ljugande jävla as till människa."

Visst blir vi imponerade av fantasin?

Läs:
Vad är det du inte förstår din jävla subba? - Expressen

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: