måndag 3 augusti 2015

Den nya högern är farlig

» Jag skäms:
Håll Sverige rent

Jag blev så förbannad, och kände samtidigt en skam över att svenskar uttrycker sig på det viset, när jag såg om Sverigedumokraternas senaste reklamkampanj. Under förevändning att man vänder sig till turister har man satt upp stora plakat i Östermalmstorgs tunnelbanestation där man i korthet ber om ursäkt för alla tiggare. Naturligtvis är tiggarna en del av en stor internationell gangsterliga som man lovar att man ska göra något åt när man kommer till makten. Självklart måste man erkänna en sak, kampanjen är skicklig. SD får ju precis den publicitet dom eftersträvar. För naturligtvis vänder man sig inte till turister. Hela kampanjen bygger på att den ska få ilsken publicitet från oss andra. Hade det blivit helt tyst hade kampanjen setts som totalt misslyckad. Att det hela är en vidrig och skamlig kampanj har ingen betydelse för Sverigedemokrater. Sådant struntar Sverigedemokraterna i. För dom är all publicitet god publicitet. Kritik och skandaler rinner av det partiet som om dom vore täckta av en hinna teflon. Genom att upprepa lögner tillräckligt ofta har man fått en allt för stor del av svenska folket att tro på deras vidriga lögner. Läs gärna Stockholms stadsmissions debattartikel i gårdagens Svenska Dagbladet: - "Studie slår hål på myter om tiggare". Tyvärr biter ju inte sådana fakta på rasisterna i Sverigedemokraterna. Jag skulle själv vilja be alla turister som kommer till Sverige om ursäkt för att vårt lands tredje största politiska parti är ett parti som domineras av gamla nynazister med en tro på den ariska rasens överlägsenhet. Jag skäms!

» Kom inte hit...

Dansk flagga
I vårt sydliga grannland Danmark har SD:s vänner släppts in till maktens köttgrytor. Effekten har naturligtvis blivit en klart främlingsfientlig officiell politik. Danmark får ungefär en femtedel så många asylsökande som Sverige, och det är på tok för mycket för den styrande högerkoalitionen i Danmark. Låt dom stanna i närområdet, så att vi slipper se den lilla rännil av alla flyktingar som tar sig till oss, verkar vara mottot. För att avskräcka flyktingar har man först halverat den ersättning som flyktingar får för att överleva i Danmark. Och nu har man beslutat att satsa ett antal miljoner på att annonsera i media i utlandet, främst tidningar i Turkiet, och berätta att turister... f'låt flyktingar är inte välkomna till Danmark. Nästa led är troligtvis annonser i de skånska tidningarna där man ska berätta att skånska ungdomar inte heller är välkomna till Danmark. Eller? Läst i Svenska Dagbladet, Sveriges Radio och i Dagens Media bland annat. Jag för min del tycker att vi börjar med att höja priserna på Öresundsbron till København och priserna på färjorna till Helsingør så att vi slipper danskjävlar här i Skåne!

» Hotet mot vår säkerhet:

Säg Nej till en Högersväng
Vad är det stora hotet mot vår säkerhet? Jag tror att det är våldsbenägna högerextremister med mer eller mindre nazistinfluerad syn på världen. Ett exempel på detta kunde vi läsa och höra om i dagarna. En demonstration i den finska staden Jyväskylä arrangerad av den nazistiska organisationen Finska Motståndsrörelsen urartade och ett varuhus stormades av nassarna. Flera personer misshandlades också av "demonstranterna". Som uppenbart hade förberett sig för en våldsam demonstration och upplopp. Bland de som anhölls var flera svenskar som uppenbarligen är medlemmar av den svenska nazistorganisationen Svenska Motståndsrörelsen och som rest till Finland för att delta i våldsamma upplopp och misshandel av andra medborgare. Nu väntar vi på krav från olika politiker på att våldsbenägna svenskar som kan misstänkas ha för avsikt att åka till Finland för att delta i upplopp ska avlyssnas och förbjudas att resa till Finland. En medlem av SD:s kompisar i Finland, Sannfinländarna (som också är del av den finska högerregeringen) dök för några månader sedan upp på bild tillsammans med medlemmar av Finska Motståndsrörelsen. Riksdagsledamoten har dock i dagarna tvingats ta avstånd från våld. Läst hos Aftonbladet, Aftonbladet, Expressen, Expressen, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Dagens Nyheter och Dagens Nyheter. Det ÄR de våldsamma högerextremisterna som är det stora hotet mot vår säkerhet!

» Bedragare del 215:

Nästa sötnos som har blivit så imponerad av mig att hon måste ha kontakt. Kan undras hur mycket kläder hon har på sig, den goda Guenna, på de (13) privata bilder som hon erbjuder mig. Hur som helst, så här inbjudande är hennes mejl:

I am so cute
hi deary It's me, Guenna=)

I found your profile via facebook. I was excited! You're cute!
I want to share some hot photos with you, babe!
Got big boobs, and a big butt... and know how to use them :-P
Click bellow to view my (13) private photos:

Guenna82's shots

Men jag ska vara uppriktig. Något får mig att tvivla. Om hon har hittat mig på Facebook, varför kontaktar hon mig då inte på Facebook utan på en e-postadress som inte har någon som helst anknytning till Facebook? Och man kan säga mycket om mig som person, men på den bild som finns på Facebook (se här ovan) så inte är det beteckningen "cute" som är det första man kommer att tänka på. Men jag blir lite lockad ändå, en donna med stora tuttar och stor rumpa är ju trots allt inbjudande. Och hon kan använda det hela också! Amma och skita alltså? Nä, vi gör detsamma, skiter i det hela och kastar det i papperskorgen.

» Ryanair:

Ryanair

För övrigt anser jag att Ryanair ska bojkottas.

Inga kommentarer: