tisdag 9 december 2014

Jag saknar svar från Sverigedumokraterna

Den sanna Sverigedumokraten
» Dagens fråga till Sverigedumokraterna: Enligt Sverigedumokraterna är ju "färre invandrare" lösningen på vårt fosterlands alla problem. Jag har förtvivlat försökt att hitta en mer praktiskt lösning på detta i den Sverigedumokratiska propagandan utan att lyckas. Det vill säga, HUR ska det bli färre invandrare? Jag utgår ifrån att Sverigedumokraterna inte tror att dom kan förhindra att det blir färre flyktingar i världen utan istället är Sverigedumokraternas tanke att dessa flyktingar inte ska komma till just Sverige utan åka till något annat land. Av den Sverigedumokratiska retoriken kan vi utläsa att man inte anser att Sverige har råd med den mängd flyktingar som tar sig till Sverige för att få skydd. Kanske är det så att Grekland är det Sverigedumokratiska mönsterexemplet? I Svenska Dagbladet läser jag den här artikeln om situationen för de 10.000-tals syriska flyktingar som är fast i Grekland. Ett land som har ett så dåligt mottagande av flyktingar att Sverige valt att inte ens sända asylsökande tillbaka till Grekland enligt Dublinkonventionen, som säger att det första landet är det land som ansvarar för asylutredningen. Men mottagandet i Grekland är alltså så dåligt att Sverige inte anser det vara värdigt att skicka tillbaka människor dit. Är det detta som är det Sverigedumokratiska idealsamhället? Är det på detta vis vi ska göra i Sverige för att få ner antalet flyktingar som söker sig till Sverige? Snälla Sverigedumokrater svara!

Blogg 24
» 16 dagar kvar: Jag läste i bladet om prästen som berättade för de små 7-åriga barnen att "Tomten finns inte"! Och sådana sanningar ska man inte berätta för små oskyldiga barn. Det tog fyr i helsike bland föräldrar och andra ansvarsfulla vuxna som kände ansvar för alla de gråtande barnen. Barnen får ju hela sin uppväxt förstörd om dom får veta att Tomten INTE är en mystisk farbror som bor vid Nordpolen och sedan på Julafton åker runt till alla barn på hela jordklotet med sin släde dragen av renar, utan i själva verket är pappa som klätt ut sig. Tänk så hemskt! Gubben är ju inte värdig att vara präst. Berättar man andra sagor från predikstolen så kan han gott berätta dom andra sagorna också. Detta blev min nionde fundering i serien med jultankar i #Blogg 24 utmaningen.

» Bedragare del 66: Precis när vi är halvvägs mellan lönerna och pengarna börjar tryta på lönekontot så kommer en räddning i nöden.

Phong (Le Trong Phong)
ti 2014-12-09 08:51

Behöver du en garanterad Xmas lån? Michael Burrows Lån Agency ger out lån 3% ränta, behöver du lån för att betala dina räkningar, ditt skulder eller i affärssyfte? Om ja, då kontakta dem idag via E-post: burrowsloancare12@yahoo.com
Vänligen alla svar eller svar ska skickas till. burrowsloancare12@yahoo.com

För visst får du ett stort förtroende för Le Trong Phong och hans Michael Burrows Lån Agency? Verkligen en räddare i nöden! Undrar om man först måste betala in en administrationsavgift innan man får lånet? Eller det är någon annan hake? 3% ränta är kanske veckoräntan? Släng skiten i papperskorgen om du också får möget!

Inga kommentarer: