fredag 31 maj 2024

Internationella dagen mot tobak

» Donald Trump dömd.

Ja, stackars Donald bedömdes till slut som skyldig till alla 34 åtalspunkter när han köpte Playboymodellen Karen McDougals och porrskådespelerskan Stephanie Cliffords (Stormy Daniels) tystnad inför valet 2016. Det hela bokfördes som juridiska kostnader. Nu riskerar han att få skaka galler några år. Fast han slipper nog, han är för gammal för det!

- "Vårt land har gått åt helvete."

Det är den stackarens ursäkt och bortförklaring. Alla är så dumma mot honom. Det är samma undanflykter som Sverigedemokraterna använder. Alla är så stygga! Likheten mellan Donald Trump och Jimmie Åkesson är ganska uppenbar.

Tyvärr är det också på samma sätt med de inbitna supportrarna som bara blir ännu mer övertygade om att det hänger en helgongloria över både Donald Trump och Jimmie Åkesson. De inbitna supportrarna påverkas inte av skandaler.

För övrigt har tydligen Sverigedemokraterna trots allt nu tvingats göra sig av med en av sina anställda trollkrigare. Ni vet dom där som Sverigedemokraterna har anställda för att sprida skit från falska och hemliga konton på sociala medier om politiska motståndare och grupper som SD ogillar. När det avslöjades att han även spred Putinpropaganda så blev det uppenbart att han missförstått sitt jobb en aning. Alexander Edbom får nu sprida sin skit utan lön från Sverigedemokraterna i varje fall.

Läs:
5 punkter om: Domen mot Trump. - Aftonbladet
Trump skyldig på alla åtalspunkter i historiska målet. - Dagens Nyheter
Domen kan ge en oväntad effekt. - Malin Ekman i Svenska Dagbladet
En röst på SD är en röst på det vänsterliberala etablissemanget. - Magasinet Para§raf
En skattefinansierad attack mot demokratin. - Magasinet Para§raf
SD-nätkrigaren som hyllade Putin lämnar. - Tidningen Syre
Trollen och SD:s försvar hyllas av extremhögern. - Expo
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Svenskarna vill göra mer.

Den Brunblå sörjan som styr vårt land skyller ofta de uteblivna åtgärderna på klimatområdet på att man inte kan tvinga på folk åtgärder som dom inte vill ha, då får dom ingen effekt. Faktum är att svenska folket vill genomföra mycket mer radikala åtgärder än vad den Brunblå sörjan vill göra. Men dom sitter ju i knät på Sverigedemokraterna, ett parti som inte tror på klimatkrisen.

Färdiga åsikter - Helt gratis
74% av svenska folket vill använda mer skattepengar till kollektivtrafiken mot 7% som tycker det är ett dåligt förslag. Inför en Sverigebiljett i kollektivtrafiken för 500 kronor!

57% av svenskar tycker det är ett bra förslag att förbjuda inrikes flygtrafik på sträckor där man kan åka kollektivt på upp till tre timmar. Bara 25% tycker det är ett dåligt förslag. Sätt ner foten!

43% av svenskarna vill öka inblandningen av biobränsle i bensin och diesel mot 25% som tycker det är ett dåligt förslag. Återinför den reduktionsplikt som gällde tidigare innan vår Brunblå sörja ÖKADE utsläppen!

64% av svenskarna tycker att omställningen till ett fossilfritt samhälle kan bekostas av höjda skatter på sådant som genererar stora utsläpp. Bara 17% tycker att det är en dålig idé. Det är bara att höja skatten på de stora utsläpparna!

En enkel uppmaning till Romina Pourmokhtari och Ebba Busch vore: SÄTT FART!

Läs:
Svenskar vill förbjuda inrikesflyg på vissa sträckor. - Dagens Nyheter
Rika vita män släpper ut mest växthusgaser. - Tidningen Global
Miljardär flög privatjet från LA för en födelsemiddag. - Expressen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Det är skillnad på en flaska och en blomknopp.

När Polisen för någon dag sedan "rensade" Lundagård från demonstrerande supportrar till Palestina polisanmälde man en demonstrant för "Blåljussabotage". Någon hade kastat en flaska mot en ambulans hävdade man. Nu protesterar tydligen den ansvariga för ambulansen. Det var inte alls en flaska, det var en blomknopp!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: